Haberler

Beyoğlu'nda Yeni Anayasa Sistemi 'Sevgi Yürüyüşü' ile Anlatıldı

Beyoğlu'nda yeni anayasa sistemi 'Sevgi Yürüyüşü' ile anlatıldı Beyoğlu'nda yeni anayasa sistemini anlatma çalışmaları devam ediyorİSTANBUL - AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ve AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş, 16 Nisan referandumuna günler kala Beyoğlu'nda Cumhurbaşkanlığı...

Beyoğlu'nda yeni anayasa sistemi 'Sevgi Yürüyüşü' ile anlatıldı

Beyoğlu'nda yeni anayasa sistemini anlatma çalışmaları devam ediyor

İSTANBUL - AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ve AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş, 16 Nisan referandumuna günler kala Beyoğlu'nda Cumhurbaşkanlığı Hükumet Sistemini vatandaşlara anlattı. İkili önce esnafları ziyaret etti sonra kendilerine katılan çok sayıda vatandaşla birlikte sevgi yürüyüşü gerçekleştirdi.

Beyoğlu'nda 16 Nisan referandumuna günler kala vatandaşlara Cumhurbaşkanlığı hükumet sistemini anlatma çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ve AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş önce ilçedeki esnafları ziyaret etti ardından kendilerine katılan çok sayıda vatandaşla birlikte sevgi yürüyüşü gerçekleştirdi. Fetihtepe Mahallesi'ndeki dükkanları ziyaret ederek başlayan ikili, yeni anayasa sistemi hakkında vatandaşlara bilgi verdi. Ünal ve Muş, ziyaret ettikleri tekstil atölyelerinden, sokaklardaki vatandaşlara kadar karşılaştıkları herkese anayasa sistemini anlatarak karanfil dağıttı. Evlerinin camlarından kendilerini görerek karanfil isteyen kadınları kırmayan Şirin Ünal ve Harun Muş kendilerine seslenen kadınlara karanfil ulaştırmayı da ihmal etmedi. Ardından Piyalepaşa Mahallesi'ne gelen Ünal ve Muş, vatandaşların yeni anayasa sistemi hakkında bilinçli bir karar vermesi için 7'den 70'e bütün vatandaşlarla sistemin ayrıntılarını konuştu.

AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal ve AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş, ayrıca vatandaşları cumartesi günü Yeni Kapı'da gerçekleştirilecek olan Büyük İstanbul Mitingi'ne katılmaları içinde davet etti.

"İnşallah evetlerle sandıkları patlatacağız"

Yeni anayasa sistemini vatandaşlara doğru bir şekilde anlatmak için çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve vatandaşlardan gelen dönüşlerin çok olumlu olduğunu ifade eden AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, "Yaklaşık 3 hafta önce meclisi 1 ay tatil ettik. İstanbul'da seçmenlerimizle buluşmaya geldik. Gayet güzel gidiyor, inşallah evetlerle sandıkları patlatacağız. Cumhuriyet tarihinde ilk defa milletimiz anayasa yapma hak ve yetkisini kullanmış olacak, dosta düşmana karşı. Hollanda, Fransa, Almanya çatlayacak, sandıklar burada inşallah evetlerle patlayacak" diye konuştu.

"Anlamlı bir evet çıkacağına inanıyoruz"

Beyoğlu'nda referandum çalışmalarını dikkatle sürdürdüklerini ve bu kapsamda bir çok vatandaşlarla buluşarak sohbet ettiklerini dile getiren AK Parti Beyoğlu İlçe Başkanı Harun Muş, "Beyoğlu'nda sahayı defalarca taramış durumdayız. Burası Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ilçesi, şu anda da Beyoğlu'nda Ok Meydanı'nın ara sokaklarındayız. İnsanlarımızın teveccühü çok yüksek, gerçek anlamda çok iyi bir destek olacağına, anlamlı bir evet çıkacağına inanıyoruz. Beyoğlu da Recep Tayyip Erdoğan'a yakışır bir neticeyle inşallah buradan Cumhurbaşkanımıza selam yollayacak" dedi.

(HK-HB-

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Şirin Ünal İstanbul Beyoğlu Muş Genel Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title