Haberler

Taksim'de Kobani Eylemi Olaysız Sona Erdi

Güncelleme:

Kalabalık bir grup, Kobani saldırılarını protesto etmek için Beyoğlu Tünel Meydanı'nında toplandı Grup basın açıklamasının ardından olaysız dağıldı.

İstanbul Kobani Dayanışması, Kobani saldırılarını protesto etmek için Beyoğlu Tünel Meydanı'nda toplandı. Yüzlerce kişi, sloganlarla Galatasaray Meydanı'na doğru yürüyüşü geçti. Yürüyüş nedeniyle polis geniş güvenlik önlemi aldı.

TÜNELDEN GALATASARAY'A YÜRÜDÜLER

İstanbul Kobane Dayanışması'nın 1 Kasım'da Kobanê'ye için yürüyüş çağrının ardından yüzlerce kişi IŞİD'in saldırısı altındaki Kobanê'yle dayanışma için Beyoğlu Tünel Meydanı'nında toplandı. Tünel'den Galatasaray Lisesi'nin önüne kadar yürüyen eylemciler, Galatasaray Lisesi'nin önünde basın açıklaması yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Galatasaray İstanbul Beyoğlu Taksim Güncel Güncel Haberler

500

Yorumlar (10)

adem:

bakiyorum turk kardesler hepsi kurtlere karsi yorumlar igrenc ve irkci en yakin zamanda kurtler turklerden ayrilacak gibi bir havayi estirmekte turkiye su an her hangi bir dis ulkeyle savas girse inanin bu yorumlar yuzunden en buyuk darbeyi kurtler turkiyeye vurur ona gore herkes ayagini denk alsin

13
4
yanıtYanıtla
hasssalıı:

kürtler olmasa dünya ne güzel bir yer olurdu nerde kürt orda problem sakallısıda aynı sakalsızıda

5
11
yanıtYanıtla
..........:

polis karışmadığı sürece bişey olmaz herkes biliyor bunu

10
6
yanıtYanıtla
hasssalıı:

kürtsüz bir türkiye istiyoruuuz

6
8
yanıtYanıtla
korkusuz korkak:

gidin kobanide yuruyun istanbulu niye rahatsiz ediyosunuz lan

6
4
yanıtYanıtla
GURBETCi:

CAKALLAR KOBANiYMiS AYN EL ARAP SURUCUN KARSISINDA GiDiN YiYORSA TABi BAKIN NE YAPIYORLAR HEPiNiZi KIYMAMI KUS BASIMI GÖRÜRSÜNÜZ AHLAKSIZLAR TÜRKiYEDE KOBANE PROTESTOSU YAPAR KiM TAKAR SiZiN YÜRÜSÜNÜZÜ ETEK GIYER KACARSINIZ ORASI ER MEYDANI YÜREK iSTER SAVASMAYA ARKADAN KALLESCE CARSIDA GEZEN ASKERLERi VURMAYA BENZEMEZ ZiBiDiLER

5
5
yanıtYanıtla
sakin sakin:

demek ki geçen olayları bilinçli çıkardınız. . sizi teröristler sizi. .

5
4
yanıtYanıtla
Bekir:

Bunlar daha vatan haini Dünya´da bulunmaz cünkü kanlarina islemis üc hafta önce yaptiklarinin kefaretini ödüyorlar bak biz bariscil yürüdük gdin Aynel arab´ta yürüyün, Haram yiyiciler, .

4
5
yanıtYanıtla
Oğuz Kağan:

şunların suratına baksana hiç insana benziyorlar mı, nur yok yüzlerinde.

6
3
yanıtYanıtla
gurbetci43:

istanbulda da apo posteri aciliyorsa akp bitmistir arkadas ulkembolunmus serefsizler is basinda.

6
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title