Haberler

Beylikdüzü'ne Yeni Park Gönüllüleri

Güncelleme:

Beylikdüzü'nde yeşil alanları ve parkları korumak, gerekli bakımlarını gerçekleştirmek amacıyla yeni park gönüllüleri oluşturuldu.

5 yıl içerisinde Beylikdüzü'nde toplam 90 yeni park ve bahçe hizmete açan Beylikdüzü Belediyesi parkların genel bakımını gerçekleştirse de çevre gönüllüleri yeşilin korunması için ayrı çaba gösteriyor. Yeni yapılan 17 adet parka ev hanımı ve çeşitli meslek gruplarına mensup kamu yararına çalışacak yeni park gönüllüleri, Yakuplu SKM'de Başkan Uzun ile toplantıda bir araya geldi.Başkan Uzun, yaptığı konuşmasında ilçenin tamamını bir park olarak düşündüklerini, 5 yıllık görev süresince 90 yeni park yaptıklarını ifade ederek, gönüllülere teşekkür etti.

Başkan Uzun, Yakuplu SKM'de gerçekleşen programının ardından site buluşmaları kapsamında Beylik Özenkent Sitesi ve Jetkent Sitesi sakinleriyle bir araya geldi. Site sakinlerinin sorunlarını dinleyen Başkan Uzun, yapılan çalışmalar ile ilgili bilgi verdi. Son olarak, İnsan ve Medeniyet Derneği'ni ziyaret eden Başkan Uzun, sivil toplum örgütleriyle belediye işbirliğinin önemine dikkat çekti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Yakuplu Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title