Haberler

Beylikdüzü'nde Vatandaş Sorununa Anında Çözüm Buluyor

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediyesi'nde her Perşembe düzenlenen halk toplantılarında vatandaşlar sorunlarını yetkililere iletmeye devam ediyor.

Beylikdüzü Belediyesi'nin yatırımcılara destek verilmesi, iş arayanlara iş imkanı sunulması, ihtiyaç sahiplerine çeşitli sosyal yardımların yapılması gibi konuların görüşüldüğü "Halk Toplantıları" etkinliği, tüm hızıyla devam ediyor.

Belediye Meclis Salonu'nda yapılan toplantıda sorunların çözümü için çalışan belediye yetkilileri bu hafta da istekleri dinledi ve yapılabilecekler için talimatlar verildi. Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları Tahir Sert, Efrahim Yeşil ve birim müdürleri ile görüşen vatandaşların istekleri bu toplantı ile çözüme kavuştu.

İstihdam Alanlarına Destek, Engelliye İş, Hastaya Özel Hastane…

Toplantıda, işletme açmak için yetkililerle görüşen vatandaşa destek olundu ve Beylikdüzü'nde bulunan üç Pazar yerinden birinde işgaliye bedeli verilmek kaydı ile dükkan açılmasına izin verilen vatandaş, sorununun hızlı bir şekilde çözüme kavuşmasından dolayı belediye çalışanlarına teşekkür etti. Sosyal yardım konuları ile ilgili özel hastanede MR çekimi yaptırmak isteyen bir vatandaş ise Beylikdüzü Kolan Hastanesi'ne yönlendirildi. Belediye ekiplerinden iş isteyen bir engelli vatandaşın bilgileri de Beylikdüzü Kariyer Merkezi'ne verilerek, fabrikalarda işçi açığı olan yerler ile görüştürülmesi sağlandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Beylikdüzü Belediyesi Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title