Haberler

Beylikdüzü'nde Sorunlar Çözümsüz Kalmıyor

Güncelleme:

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu hafta Beyaz City Alışveriş Merkez'indeydi.

Her hafta mahalle toplantıları ve halk meclisleri gibi programlarda vatandaşlarla bir araya gelen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, halk buluşmalarını sürdürüyor.

Önceki hafta Beylikdüzü Kültür Merkez'inde vatandaşlarla buluşan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu hafta Beyaz City Alışveriş Merkez'indeydi. Halkın sorunlarını dinleyen Başkan Uzun, gelen başvuruların takibi ve çözümü için ilgili birimlere talimat verdi. Başkan Uzun ile birebir görüşen vatandaşlar, her hafta farklı bir alışveriş merkezinde yapılan halk günlerinden oldukça memnun olduklarını belirttiler.

Başkan Uzun'a Sürpriz

Halk toplantısına katılan Kars - Ardahan - Iğdır Dernek Başkanı Gürsel İlgüz ve derneğin yönetim kurulu üyesi Yücel Aydın, derneğe katkılarından ve Beylikdüzü'ne hizmetlerinden dolayı Başkan Uzun'a ve personeline teşekkür ederek, çiçek taktim etti. Sivil toplum kuruluşları ile yerel yönetimlerin işbirliği içerisinde olmasının kente kazanımlar getirdiğini belirten Başkan Uzun, "Bizim için sivil toplum kuruluşları çok önemli" dedi.

Esnaflara Hayırlı İşler Ziyareti

Başkan Uzun, halk buluşması sonrasında Beyaz City Alışveriş Merkezi'nde çalışan esnaflarını da ziyaret ederek, esnafların sorunlarını dinledi. Önemli mesajlarında verildiği ziyaretlerde, esnaflar moral buldu. Başkan Uzun, çocuklar ile de tek tek ilgilenerek onlarla fotoğraf çektirdi. Programa, Beylikdüzü Belediye Başkan Yardımcıları Tahir Sert, Osman Dinç ile bazı birim müdürleri katıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Yusuf Uzun Beylikdüzü Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title