Haberler

Beylikdüzü'nde "Seher Vakti Buluşmaları" Devam Ediyor

Her salı günü farklı bir mahallede vatandaşlarla sabah çorbasını birlikte içen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un bu seferki durağı, Adnan Kahveci Mahallesi oldu.

Her salı günü farklı bir mahallede vatandaşlarla sabah çorbasını birlikte içen Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un bu seferki durağı, Adnan Kahveci Mahallesi oldu.

Beraberindeki heyet ile salı günleri sabah namazına katılan ve daha sonra mahalle genelinde inceleme yapan Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, bu hafta Adnan Kahveci Mahallesi'ne ziyarette bulundu. Hz. Ali Camii'nde kılınan sabah namazını müteakip günün ağarması ile inceleme gezisine başlayan Başkan Uzun, Adnan Kahveci Mahallesi 1 ve 2. bölgelerini gezerek, yapılan hizmetleri yerinde inceledi. Gürpınar Çorba Evi'nde vatandaşlarla birlikte çorba içen heyet, daha sonra Gürpınar Merkez Kahvesi'ne giderek, buradaki vatandaşlarla durum değerlendirmesinde bulundu.

Başkan Uzun ile birlikte Başkan Yardımcıları İsmail Yalçın, Tahir Sert, Osman Dinç, Ali Gençbay ve Efrahim Yeşil, Başkan Danışmanı Av. Ercan Ay, Meclis Üyesi Gülhan İbracık, bazı birim müdürleri ve AK Parti Beylikdüzü İlçe Teşkilatı üyeleri ile Mahalle Muhtarı Ömer Soydan da gezide hazır bulundu. Tüm sokak ve caddelerle ilgili alınan notlar da ilgili birimlere aktarıldı.

"ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORUZ"

Ziyaret kapsamında vatandaşların isteklerini yerinde dinleyen Başkan Uzun, "Sabahın karanlığında yola koyulduk, eksikliklerimizi görmek için Adnan Kahveci Mahallesi'ni gezdik. Mahalle yollarını en iyi şekilde yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Ulaşım konusunda bazı istekler var, bu ve benzeri isteklerin yerine gelmesi için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz" dedi.

Belediye Başkanı Yusuf Uzun'un incelemelerinin kendilerini memnun ettiğini ifade eden vatandaşlar, sorunlarını direk ilettikleri Başkanla her ortamda bir araya gelebildiklerini kaydettiler. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Yusuf Uzun Beylikdüzü Gürpınar Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title