Haberler

Beykoz'un Sokakları, Sarı - Siyah Renklere Büründü

Güncelleme:

Beykozspor 1908 takımının yıl dönümünü kutlamak için meydanda bir araya gelen Beykozlular, stada kadar tezahüratlarla yürüdü.

Beykoz spor 1908 takımının yıl dönümünü kutlamak için meydanda bir araya gelen Beykozlular, stada kadar tezahüratlarla yürüdü. Sarı-siyaha bürünün sokakta, yürüyüşe tekerlekli sandalyeli katılan bir kadın da, "Kendimi engelli olup da özgür hissettiğim tek yer burası" dedi.

Beykozlular, kendi aralarında dayanışmayı güçlendirmek amacıyla Beykoz spor'un da kuruluş tarihi olan 1908'e ithafen saat 19.08'da meydanda toplandı. Beykoz Belediyesi tarafından organize edilen etkinlikte vatandaşlar ve Beykoz spor taraftarları sloganlar ve tezahüratlarla Beykoz Paşabahçe Stadı'nda kadar yürüdü. Yürüyüşün en dikkat çeken ismi ise tekerlekli sandalyesi ile katılan Saniye Efe oldu. Bir buçuk kilometre yolu tekerlekli sandalyesi ile devam eden Saniye Efe, Beykoz sevgimden dolayı bu yürüyüşe katıldım. Beykozlu olmak benim için bir ayrıcalık. Kendimi engelli olup da özgür hissettiğim tek yer burası. Bu yüzden bugün çok coşkuluyum" dedi.

"DÜNYANIN HER TARAFINDAN ARAYARAK GÜNÜMÜZÜ TEBRİK EDİYORLAR"

5 sene önce Dünya Beykozlular Günü'nün ilan ettiklerini belirten Beykoz Belediye Başkanı Yücel Çelikbilek "Beykoz spor çok köklü ve eski bir spor kulübü.1908 önemli bir tarih bizim için. Dünyanın her tarafından bizi arayarak günümüzü tebrik ediyorlar. Çok büyük kulüplerimizin bile böyle bir günleri olmazken, bir ilçe takımının gününü kutlaması ender bir olay" dedi.

Yürüyüşün ardından Anadolu Üsküdar 1908 Spor Kulübü ve Beykozspor 1908 takımları arısında dostluk maçı oynandı. Gece havai fişek gösterisi ile son buldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Paşabahçe Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title