Haberler

Beyaz Tv Yeni Yayın Dönemine Hazır

Beyaz TV, yeni yayın dönemini Les Ottomans Hotel’de düzenlenen toplantıyla tanıttı.

Beyaz Tv, yeni yayın dönemini Les Ottomans Hotel'de düzenlenen toplantıyla tanıttı.

Kanalın tüm ekran yüzlerinin, sektörün önde gelen yapımcılarının, reklam dünyasının önemli ajanslarının ve basının katıldığı sabah kahvaltısında Beyaz Tv'nin eski ve yeni tüm programları görücüye çıktı. Beyaz Tv'nin ev sahipliğinde gerçekleşen davette Kadir Çöpdemir'in şovu ise büyük beğeni topladı.

AHMET ÇAKAR, RASİM OZAN KÜTAHYALI'YI İKİYE BÖLDÜ

Sunuculuğunu Kadir Çöpdemir'in yaptığı Beyaz TV yeni yayın dönemi tanıtım kahvaltısı renkli görüntülere sahne oldu. Sahnede bir sihirbazlık gösterisi sergilemek üzere Rasim Ozan Kütahyalıyı ve Ahmet Çakar'ı davet eden ünlü komedyen misafirlere keyifli anlar yaşattı. Büyük bir kutu içine giren Rasim Ozan Kütahyalı'yı bıçakla ikiye ayıran Ahmet Çakar, "Türkiye Rasim'den Kurtuldu" dedi. Gülüşmelere sahne olan bu keyifli gösteri herkes tarafından büyük beğeni topladı.

SİNEMA ARTIK BEYAZ TV'DE İZLENECEK

Dünyaca ünlü filmlerden ve TV'de ilk gösterimlerden oluşan yeni Sinema Kuşağı her gün 20.45'te Beyaz TV'de izleyicilerle buluşacak. Beyaz TV'nin büyük bir yatırımla oluşturduğu sinema kuşağında yer alan birbirinden özel yapımlar sinema izleyicisi tarafından büyük beğeni toplayacak. Romantik komediden aksiyona, maceradan gerileme kadar ünlü isimlerin yer aldığı yabancı filmler akşamlarımıza renk katacak. - ANKARA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Rasim Ozan Kütahyalı Kadir Çöpdemir Beyaz TV Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title