Haberler

Beyaz'la Atışması Candan Erçetin'e Binlerce Takipçi Kazandırdı

Güncelleme:

Beyazıt Öztürk ile girdiği "müzikli atışma" Candan Erçetin'in popülaritesini bir hayli arttırdı. Facebook hesabının beğenisi son bir ayda 600 bin arttı.

Türkiye son bir aydır ünlü sanatçı Candan Erçetin ile şovmen Beyazıt Öztürk'ün karşılıklı atışmasını konuşuyor. 12 Aralık 2014 tarihli Beyaz Show programına konuk olan Candan Erçetin'e Beyaz'ın 'Git' karşısına yaptığı kliple başlayan 'atışma' zinciri 8. haftasına girdi. Türkiye'nin magazin gündemine oturan 'müzikli atışma' Beyaz Show'un reytinglerini olduğu kadar Candan Erçetin'in popülaritesini de epey arttırdı.

FACEBOOK BEĞENİLERİ TAVAN YAPTI

11 Aralık 2014 günü beğeni sayısı yaklaşık 600 bin olan Candan Erçetin'in facebook hesabı, 24 Ocak itibariyle 1 milyon 200 bine dayandı. Yani Beyaz ile olan atışması Candan Erçetin'e 600 binden fazla beğeni getirdi. Erçetin'in paylaştığı videolar paylaşım rekorları kırdı. Örneğin Erçetin'in 10 Ocak tarihli videosu facebook'ta 11 milyon kişiye erişerek kırılması zor bir rekora imza attı.

TWITTER'DA DA TAKİPÇİ SAYISI ARTIYOR

Sanatçının twitter'daki takipçi sayısıda her geçen gün artıyor. Erçetin'in twitter'daki şu anki takipçi sayısı 67 bin 500 kişiye ulaşmış durumda.

KONSER ETKİNLİKLERİNİ DE PAYLAŞIYOR

Erçetin facebook ve twitter hesabından, Beyaz Show'da yayınlayanan klipli cevaplarının yanı sıra konser etkinliklerini de paylaşıyor.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Beyazıt Öztürk Candan Erçetin Facebook Türkiye Önemsiz Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (18)

HaydaaaaaaMobil-IOS:

Keşke bunlara gülecek kadar salak olsaydım

18
31
yanıtYanıtla
dilek k.:

çok tatlılar ya bizi çok güldürdüler:)harikaydı klipleri:)

37
4
yanıtYanıtla
NBmobilWeb@haberler.com:

Tesadüfen rasladim ve gercekten cok güzel videolar. Cok eglendim ve güldüm.Kalitesi,seviyesi yüksek olan ve ikiside birbirlerinin onurunu,haysiyetini zedelemeden mükemmel bir performans sundular Ve emeklerine degmis. Cogu zaman bombos sacma sapan seyler sergiliyor eglence Medyasi.

31
2
yanıtYanıtla
umitmobilWeb@haberler.com:

İsimleri gibiler biri gerçekten CANDAN diğeri tertemiz BEYAZ gerçek sanatçılar

25
2
yanıtYanıtla
yorum:

zaten ünlülerin taktiği bu gündemde kalmak için her an herşey yapabilirler ama candanı seviyorum ya diğer ünlü kadınlar gibi değil daha hanım hanımcık

23
4
yanıtYanıtla
birgül:

gerçekten çok kalitelli vegüzeldi keşke devam etseydi her hafta merakla bekliyorduk

21
4
yanıtYanıtla
barış:

Arkadaş ortada komik bir atışma var. Bırakın kasıntı yapıp beğenmemiş rolleri yapmayı birkaç dakikalığına gülün ve eğlenin . Sanki bu eleştirileri yapanlar; her hafta tiyatrodan, sergilerden başlarını kaldıramıyor da bu komik videoları bayağı buluyorlar.

20
0
yanıtYanıtla
FiremanMobil-IOS:

500 bin varmış 1.200 bin olmuş 600 bin artttı diyo. Alemsiniz :)

6
10
yanıtYanıtla
naberler:

Çok yerinde bir haber, ne kadar da merak ediyorduk inanın bilemezsiniz. takipçi sayısını öğrendiğimiz iyi oldu, çok önemli çok !!!Türk mucit yanmazlığı keşfetmiş haberiniz olsun sayın haberciler. . .

7
6
yanıtYanıtla
isin ilginc yanI...?:

insanlar hic etrafina bakipta olaylardan ibret almis ve kendine biders cikarmis olsalar, , fenami olur yani, , , ? vur patlasin cal oynasin derken, , ömür bitip gidiyor, , hic kimsenin azrail ile bir randevu saati belli degil, , her an bizi beklemedigimiz bir anda yanimiza gelip ruhumuzu alabilir, , akilli olan bir insan, , hem bu dünyayi ve hemde öbür dünyayi bir an bile unutmaz ve aklindan cikarmaz, , , oraya daima hazir olur, , yani ibdetlerini tam yapar, , , hazirlik budur.

6
7
yanıtYanıtla
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title