Haberler

Betina Tokaç, Itf Tiran Open Tenis Turnuvasında 13-19 Yaş Kategorisinde Şampiyon Oldu

GEBZE Tenis Kulübü sporcusu 14 yaşındaki Betina Tokaç, Arnavutluk'ta yapılan ITF Tiran Open tenis turnuvasında 13-19 yaş kategorisinde şampiyon oldu.

GEBZE Tenis Kulübü sporcusu 14 yaşındaki Betina Tokaç, Arnavutluk'ta yapılan ITF Tiran Open tenis turnuvasında 13-19 yaş kategorisinde şampiyon oldu.

19-24 Eylül tarihleri arasında Arnavutluk'ta düzenlenen ITF Tiran Open tenis turnuvasında Betina Tokaç, 13-19 yaş kategorisinde teklerde birinci, çiftlerde ikinci oldu. Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde bulunan Gebze Tenis Kulübü'nde düzenlenen basın toplantısında Gebze Tenis Kulübü Başkanı olan Betina Tokaç'ın babası Ali Tokaç, Türkiye'nin en büyük tenis kulüplerini geride bıraktıklarını, hedeflerinin olimpiyatlar olduğunu söyledi.

Tenise 5 yaşında başladığını belirten Betina Tokaç kazandığı başarıdan dolayı çok mutlu olduğunu belirterek, "Milli sporcuyum ve 5 yaşından beri tenis oynuyorum. Hayalim dünya şampiyonu olmak. Türkiye'ye bu başarıları getirmek istiyorum ve hedefim olimpiyatta Türkiye'yi temsil etmek. En son katıldığım turnuvada Arnavutluk'ta şampiyon oldum. Bunu Türkiye'ye kazandırdığım için çok mutluyum. Umarım daha çok başarılar getiririm" dedi.

Gebze Tenis Kulübü antrenörlerinden Serkan Aslan ise, "Gebze Tenis Kulübü olarak alt yapıda çok iyi oyuncularımız var. 4 milli sporcumuz var. Alt yapıdan milli sporcu adaylarımız da var. En son düzenlenen ITF turnuvasında Betina şampiyon oldu. 14 yaşında olmasına rağmen kendinden yaşça büyük olan rakiplerini yendi. Türkiye'de bir ilke imza attı diye düşünüyorum. Çok yetenekli bir sporcu. Gebze Tenis Kulübü bütçesi kısıtlı ve kort olarak yetersiz bir kulüp. Biz de son 5 senedir bir atak yapıp alt yapıda çok iyi oyuncular yetiştirdik. Neden olmasın Gebze Tenis Kulübü'nden yetiştirip olimpiyatlara bir sporcu çıkarmak. Bunun için çalışıyoruz" diye konuştu.

- Kocaeli

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Arnavutluk Türkiye Gebze Tiran Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title