Haberler

"Best Of Aşkım Ebru Şallı!.."

Güncelleme:

Sinan Akçıl yeni albümü "Best Of Aşk" ile Best FM'de Yasemin Şefik'in canlı yayın konuğu oldu.

Şaşırtan açıklamalarda bulunan sanatçı özel hayatına dair de bir çok şey konuştu. Yeni albümünde bugüne kadar diğer sanatçılara verdiği çok sevilen şarkılarını yeniden seslendiren Sinan Akçıl ; sevgililer gününde piyasaya çıkardığı albümü çıkar çıkmaz ilk Ebru Şallı'ya imzalayıp hediye etmiş.

Yasemin Şefik'in "Bugüne kadar yaptığın bir çok şarkı bu albümde, bunların hepsi başka kadınlara yazılmış olabilir. Ebru kıskanmadı mı?" diye sorunca; "O yüzden hemen albüm çıkar çıkmaz Ebru'ya imzaladım. Üstüne de 'Best Of Aşk' sensin yazdım. Kıskanmasını önceden engelledim."

"Anlayamazsın" şarkısını daha önce İzel ve Kibariye seslendirmişti. O şarkısını da albümü için seslendiren Sinan Akçıl ;

"Ben bu şarkıyı yazdığımda 14 yaşındaydım. Ve o zaman Beden Eğitimi öğretmenime aşıktım. Platonik aşkımdı." dedi.

Bunun üzerine Yasemin Şefik "E o zaman anlaşıldı senin bu sporcu aşkın. Ebru da plates uzmanı" diye yorumlayınca Sinan Akçıl canlı yayında kahkahayı bastı.

"ÖĞLEDEN SONRA AYI OLURUM!.."

"Biri Bana Gelsin" klibindeki ayı kostümü hikayesi ise; "Yapımcım Samsun Demir, 'Ayı olacaksın' dedi.

İlk önce şaka yapıyor sandım. Sonra ciddi olduğunu anladım. Klip çekiminde ise sabah erken kalkmama gerek yok o zaman madem ayı kostümü giyeceğim,

öğleden sonra ayı olurum" diyen Sinan Akçıl, ayı olmak üzerine uzun uzun konuşunca; "Ayı oldum işte" dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sinan Akçıl Ebru Şallı Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title