Haberler

Beşiktaşlı Taraftarların Çeyrek Final Coşkusu

Haber-Kamera: Ali Kerem Bengi / İSTANBUL DHABeşiktaş'ın Olympiakos'u 4-1 yenerek UEFA Avrupa Liginde çeyrek finale çıkmasının ardından çok sayıda Beşiktaş taraftarı Beşiktaş Meydanı'na akın etti.

Haber-Kamera: Ali Kerem Bengi / İSTANBUL DHA

Beşiktaş'ın Olympiakos'u 4-1 yenerek UEFA Avrupa Liginde çeyrek finale çıkmasının ardından çok sayıda Beşiktaş taraftarı Beşiktaş Meydanı'na akın etti. Taraftarlar meşaleler yakıp sloganlar eşliğinde galibiyeti doyasıya kutlarken bazı taraftarlar ise davul zurna eşliğinde halay çekti. Kutlamaları fırsat bilen bir Beşiktaş taraftar ise pankant açarak sevgilisine evleneme tekifi etti. Beşiktaş Barbaros Bulvarı'nda ise taraftarlar galibiyet sevincini araçlarla konvoy eşliğinde korna çalarak kutladı.

Beşiktaş'daı Meydanı'nda kutlamalar sırasında genç bir taraftar ise kız arkadaşına evlenme teklifi yaptı. Bir kafenin terasından "Elif benimle evlenir misin?" yazılı pankar açıldıktan sonra taraftarların önünde kız arkadaşına evlenme teklif etti. Sevgilisinin teklifini kabul eden Elif isimli genç kız teklif karşısında şaşırdığını belirterek "Beşiktaşının kazandıkdan sonra böyle bişey mutluğum baya bir arttı. Hiç beklemediğim bişeydi zaten çok mutlu oldum" dedi. Erkek arkadaşı ise 'Hayatımın en güzel günüydü. Hem on kişi kalıp yendik hemde yüzüğü verdim çok geç oldu ama güzel oldu" şeklinde konuştu.

Görüntü Dökümü

------------------

-Beşiktaş meydanından zafer kutlamaları

-Davul zurna eşliğinde taraftarının oynaması

-Meşale yakan taraftalar

-Evlilik teklifi pankartından görüntü

-Çiftle Röp.

-Beşiktaş taraflarında Röp.

-Konvoydan görüntü

Genel ve detaylar

17.03.2017 - 01.17 Haber Kodu : 170317008

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Beşiktaş Meydanı Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title