Haberler

Beşiktaşlı Eski Yönetici Ferhat Özgen Toprağa Verildi

Hakan TARHAN - İSTANBUL DHA Geçtiğimiz günlerde hayata veda eden Beşiktaş'ın eski yöneticisi Ferhat Özgen toprağa verildi.

Hakan TARHAN - İSTANBUL DHA

Geçtiğimiz günlerde hayata veda eden Beşiktaş'ın eski yöneticisi Ferhat Özgen toprağa verildi.

Özgen'in cenazesi, Ataşehir Mimar Sinan Cami'nde kılınan öğle namazının ardından, Karacaahmet mezarlığında toprağa verildi. 71 yaşında vefat eden Özgen'in cenaze namazına Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yöneticilerden Ahmet Nur Çebi, Ahmet Kavalcı ve diğer yönetim kurulu üyeleri, eski yöneticilerden Serdar Adalı, Marat Aksu ve bazı eski yöneticiler katıldı. Beşiktaş'ın efsane kadrosundan ise Metin Tekin, Ali Gültiken, Ulvi Güveneroğlu, Gökhan Keskin, Recep Çetin ve Ertuğrul Sağlam gibi bir dönem siyah beyazlı formayı giyen isimler Ataşehir Mimar Sinan Cami'ndeki cenaze namazında hazır bulundu.

Trabzonspor Kulübü cenaze namazına çelenk gönderirken, Galatasaray yöneticisi İsmail Sarıkaya da Ferhat Özgen'in son yolculuğunda bulundu.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Ferhat Özgen Ataşehir Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Samsunspor Trabzonspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Samsunspor TS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Manchester City Wolverhampton maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) M.City Wolverhampton maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Samsunspor Trabzonspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Samsunspor TS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Gönül Dağı CANLI izle! TRT 1 Gönül Dağı 137. yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Benzine ve motorine indirim gelecek! SON DAKİKA! Akaryakıta indirim var mı, ne zaman? Hull City play-off'a kaldı mı, kaçıncı oldu? Hull City Premier Lig'e çıkar mı? Zaniola Galatasaray'a dönecek mi? Aston Villa Zaniola'nın bonservisini aldı mı, alacak mı? Samsunspor Trabzonspor maçı CANLI izle! 4 Mayıs Samsunspor TS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Kayserispor Fatih Karagümrük maçı CANLI izle! 4 Mayıs Kayserispor F.Karagümrük maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Real Madrid Cadiz maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Real Madrid Cadiz maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Real Madrid Cadiz maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! R.Madrid Cadiz maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Real Madrid Cadiz maçı CANLI izle! 4 Mayıs R.Madrid Cadiz maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 4-5 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? 4-5 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 4-5 Mayıs 2024 Bursa su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title