Haberler

Beşiktaş, Zirve İçin Sahada

Beşiktaş, zirveye tekrar yerleşmek için Medicana Sivasspor’a karşı mutlak galibiyet parolasıyla sahada olacak.

Beşiktaş, zirveye tekrar yerleşmek için Medicana Sivasspor'a karşı mutlak galibiyet parolasıyla sahada olacak. Okan Buruk'un öğrencileri ise ligde ikinci galibiyetini almak için varını yoğunu ortaya koyacak.

Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında pazar gününün kapanış maçına Kara Kartallar, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda Medicana Sivasspor'u konuk edecek. Karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçek yönetecek.

BAŞAKŞEHİR UĞURLU GELİYOR

Siyah-beyazlı takım Vodafone Arena'nın inşaatı sebebiyle iç saha maçlarını Olimiyat Stadı'nda oynuyordu. Ligde 4 maçlığına Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda rakiplerini ağırlayacak olan Şenol Güneş'in öğrencilerinin bu stattaki karnesi ise olumlu. Beşiktaş, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynadığı 5 maçta 3 galibiyet aldı ve 2 maç ise beraberlikle sona erdi. Siyah-beyazlılar ligde en son Kasımpaşa ile Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nda oynadığı karşılaşmada rakibiyle 3-3 berabere kalmıştı.

HÜSEYİN GÖÇEK DÜDÜK ÇALACAK

Beşiktaş'ın Medicana Sivasspor ile oynayacağı maç saat 19.00'da başlayacak. Karşılaşmada düdük çalacak hakem ise Hüseyin Göçek. Tecrübeli hakem daha önce siyah-beyazlı takımın 12 müsabakasında görev aldı. Bu karşılaşmada Beşiktaşlı futbolculara 5 kırmızı ve 31 sarı kart gösterildi. Özellikle 2011-2012 sezonunda Göçek'in yönettiği Galatasaray ile Beşiktaş arasında oynanan olaylı derbinin ardından, tecrübeli hakem siyah-beyazlı takımın 2 sezon boyunca hiçbir maçına atanmamıştı.

KART SINIRINDA ÜÇ FUTBOLCU

Beşiktaş'ta bugün Medicana Sivasspor ile oynanacak maç öncesi 3 futbolcu kart sınırında. Ligde geride kalan 11 haftada Necip Uysal, Quaresma ve Oğuzhan Özyakup 3'er sarı kart gördüler. Bu üç futbolcu bu akşamki mücadelede kart görmesi durumunda haftaya deplasmanda oynanacak olan Akhisar Belediyespor'a karşı forma giyemeyecekler.

Medicana Sivasspor'da ise Ziya Erdal ve Aatif kart sınırında olan futbolcular.

21. RANDEVU

Beşiktaş, bu akşam Medicana Sivasspor ile 21. randevusuna çıkacak. Daha önce oynanan 20 müsabakada siyah-beyazlılar 9 galibiyetle sahadan ayrılırken, Sivas ekibi ise 6 karşılaşmadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Kalan 5 maçta ise takımlar birbiriyle yenişemediler. 20 karşılaşmada siyah-beyazlı takımın 24 golüne, Medicana Sivasspor 21 golle karşılık verdi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title