Haberler

Beşiktaş Yönetimi, Bilic'le Yolları Ayırıyor

Güncelleme:

Beşiktaş yönetimi, şampiyonluğun kaçmasının ardından teknik direktör Bilic ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor.

Beşiktaş yönetimi şampiyonluğun kaçmasının ardından Hırvat teknik direktör Slaven Bilic ile yollarını ayırmaya hazırlanıyor. İki haftada kaybedilen 7 puan sonrası şampiyonluk ümitleri tükenen siyah beyazlılarda hedef tahtasında teknik direktör Slaven Bilic var.

"GALATASARAY MAÇINA BILIC OLMADAN ÇIKALIM"

Torku Konyaspor maçı sonrası Slaven Bilic'in "Kalmak istiyorum ama gelecek sezon Beşiktaş'ta bana şans verileceğini sanmıyorum" sözleri dikkat çekmişti. Şampiyonluk şansının tamamen yok olmasının ardından siyah beyazlı yönetim hiç vakit kaybetmeden yeni teknik direktör adayları ile görüşmelere başladı.

Beşiktaşlı yöneticilerin dün akşamdan bu yana kendi aralarında küçük toplantılar ve telefon trafiği vasıtası ile sürekli durum değerlendirmesi yaptığı ve yol haritası çizmeye çalıştıkları belirtildi. Bazı yönetim kurulu üyeleri ise "Galatasaray maçına Bilic olmadan çıkalım" şeklinde görüş bildirse de Bilic ile ilgili kesin kararı Galatasaray maçı sonrası açıklamayı uygun bulan yönetim bir yandan da Hırvat hocaya ödenmesi gereken 500 bin Euro sözleşme fesih bedelini çözmek için çözüm arıyor.

YÖNETİMİN YENİ HOCA KRİTERİ

Beşiktaş yönetimi alınacak teknik direktör konusunda kriter bile belirledi. Buna göre "Tecrübeli,Türkiye Ligini çok iyi bilen ve elindeki kadroyu en iyi şekilde kullanan teknik adam" vasıflarını kriter olarak belirleyen yönetim,genç antrenörler yerine tecrübeli isimler ile görüşme kararı aldı.

2 yılda kurulan kadronun ancak elindeki futbolcuları en iyi şekilde kullanan bir hoca ile değerlendirebileceğini düşünen yönetim genç ve gelecek vaat eden bir teknik direktör ile macera aramak ve önümüzdeki sezonu tehlikeye atmak istemiyor. Siyah beyazlı yöneticiler gelecek teknik direktörün aynı zamanda tüm camianın da kabul edeceği ve itiraz edemeyeceği bir isim olmasını istiyor.

ZAFER ALGÖZ ÖFKE KUSTU

Fanatik Beşiktaş taraftarı oyuncu Zafer Algöz, Beşiktaş'ın Torku Konyaspor'a 1-0 mağlup olup şampiyonluk şansını kaybetmesi sonrasında Twitter hesabından teknik direktör Bilic'e açtı ağzını yumdu gözünü.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Torku Konyaspor Slaven Bilic Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Icardi kaç gol oldu, gol krallığında kim önde? İcadi 2024 kaç gol attı?
500

Yorumlar (80)

kenan:

nediyo la bu! dizi cekmeye benzemiyor futbol. bas git, bildigin isi yap.

12
3
yanıtYanıtla
kim daha iyi???:

sanki dah iyisini bulacaklar

12
1
yanıtYanıtla
Gelsenkirchen Mobil-IOS:

Evet taktik hatası var ancak bu Yüzden bilice bu kadar saydırmak doğru değil

11
1
yanıtYanıtla
MERT:

Ulan Bilic gibi adammi gördü Türk Futbolu adam olmayan imkanlar ile Besiktasi nereye getirdi nankörlük yapmayin ayrica sen dizilerinde ne kadar basarilisinki FUTBOLDAN KOSUYORSUN HAYATINDA hic 1 hafta boyunca günde 10 km kostunmu sen zibidi

8
2
yanıtYanıtla
GalatasarayMobil-IOS:

Zafer boş konuşmuş.. Bilic i yere göre sığdıramıolardı yaptıgı ayıp herkes futbolu bilio arkadaş

8
2
yanıtYanıtla
ErkanmobilWeb@haberler.com:

Biliç çok iyi bir hoca sanki her yıl BJK şampiyon oluyorda.

9
1
yanıtYanıtla
efemobilWeb@haberler.com:

Yeyin birbirinizi gs sampiyon

2
7
yanıtYanıtla
Bir DOSTMobil-ANDROID:

BENCDE 112 serefli yılda sampiyonluklar YASADIK AMA BIR FERGUESON KAZANAMADIK BIRAKIN BU ADAM LA UGRASMAYI BU KULÜP ICIN SANSTIR BILIC

6
2
yanıtYanıtla
...mobilWeb@haberler.com:

bilicten onceki bjk yi ne cabuk unuttunuz. haksizlik yapmayi adama..

6
2
yanıtYanıtla
muratmobilWeb@haberler.com:

Daha dune kadar adam cok iyiydi simdi bi anda kotu mu oldu. Beyinsizlerin futbol anlayisiyla olmaz bu isler. Yonetim zaten sapkin sacma sapan isler yapiyor. Rakipler puan kazanmicakmi. Illa her maci alacakmi. Basari bumu zekasizlar.

7
1
yanıtYanıtla
Tüm 80 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title