Haberler

Beşiktaş-Trabzonspor Notları

118 KARŞILAŞMA OYNANDI BEŞİKTAŞ ile Trabzonspor Konya'da oynadıkları Spor Toto Süper Lig maçıyla 119'uncu kez karşı karşıya gelmiş oldu.

118 KARŞILAŞMA OYNANDI

BEŞİKTAŞ ile Trabzonspor Konya'da oynadıkları Spor Toto Süper Lig maçıyla 119'uncu kez karşı karşıya gelmiş oldu. Geride kalan 118 karşılaşmanın 47'sini Beşiktaş, 42'sini Trabzonspor kazandı. 29 maçta ise taraflar birbirine üstünlük sağlayamadı. Siyah-beyazlıların toplam 155 golüne, bordo mavililer, 127 golle karşılık verdi.

SİVOK'LA CENK GÖNEN YOK

Beşiktaş'ta tedavisine devam edilen Uğur Boral ile sakatlıklarından sonra tedavilerinin ardından bireysel çalıştıkları öğrenilen Cenk Gönen ve Tomas Sivok maç kadrosunda yer almadı.

TOLGA ZENGİN KALEDE

Sakatlığı nedeniyle lige uzun bir ara veren Beşiktaş'ın tecrübeli file bekçisi Tolga Zengin, Trabzonspor karşısında ilk 11'de yerini aldı.

DEMBA BA OYNADI

Beşiktaş'ta bu sezon Süper Lig'de 7, Avrupa Kupası'nda ise 8 olmak üzere toplamda 15 gol atarak fileleri havalandıran Senegalli yıldız oyuncu Demba Ba ilk 11'de sahaya çıktı. Siyah beyazlı ekipte Oğuzhan ve Demba Ba'nın 3 sarı kartı bulunuyor.

3 DEĞİŞİKLİK

Beşiktaş 11'inci haftada karşılaştığı Kardemir Karabükspor maçından 3 değişiklik ile çıkarken, Tolga Zengin, Olcay Şahan ve Ramon Motta ilk 11'de yer aldı. Trabzonspor ise Gençlerbirliği maçındaki kadrosunu aynen korudu.

BİLİC TAKIMININ BAŞINDA

Beşiktaş teknik direktörü Slaven Biliç, eşi doğum yapacağı için geçtiğimiz cumartesi günü takımla birlikte Konya'ya gelmedi, bugün gelerek karşılaşmada takımının başında yerini aldı.

9 GOLLÜ CARDOZO

Trabzonspor'da ise süper ligde 8, Avrupa Kupası'nda ise 1 olmak üzere takımı için 9 kez gol atan Cardozo kozu ile sahaya çıktı.

TRABZONSPOR'DA 1 EKSİK

Bordo mavili ekipte ise 1 eksik bulunuyor. Sol ön çapraz bağlarının kopması nedeniyle sezonu kapatan Onur Kıvrak takımın tek eksik ismi oldu.

CEZA SINIRINDALAR

Trabzonspor'da Medjani, Musa ve Papadopoulos ceza sınırında yer alıyor.

42 BİN KİŞİLİK STAT DOLDU

Beşiktaş taraftarı 42 bin kişilik stadyumun büyük bölümünü doldururken Trabzonspor taraftarı 4 büyük takımların kendi aralarında aldığı karar gereği stadyumda yerlerini almadı.

ORMAN VE HACIOSMANOĞLU TRİBÜNDE

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman ve Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu karşılaşmayı protokol tribününden izledi.

HAKEM METE KALKAVAN

Beşiktaş ile Trabzonspor arasında Konya'da oynanacak karşılaşmada hakem Mete Kalkavan düdük çaldı.

STADIN İLK BÜYÜK MAÇI

Türk futboluna yeni kazandırılan Konya Büyükşehir Torku Arena stadı Beşiktaş-Trabzonspor karşılaşmasına ev sahipliği yaptı. Dış cephesi futbol topuna benzeyen, 54 locası, alış veriş merkezleri, restorantlar bulunan 42 bin kişilik stadın büyük bölümünü doldurdu.

KABUKLU YEMİŞLE GİRME YASAĞI UYGULANDI

TORKU Konyaspor yönetiminin sezon başından beri uyguladığı Konya Büyükşehir Torku Arena stadında çevre kirliliğine neden olduğu ve temizlenmesi zor olduğu için taraftarların kabuklu yemişle tribüne girmema yasağı Beşiktaş-Trabzon maçı için de uygulandı. Ayrıca yasağı tüm sezon boyunca devam edeceği belirtildi.

YÜSEK HIZLI TREN SEFERLERİ DÜZENLENDİ

Beşiktaş-Trabzonspor mücadelesini izlemek için Konya'ya gidecek taraftarlar için Devlet Demir Yolları, pazar akşamı için Konya'dan Ankara'ya hareket edecek ilave Yüksek Hızlı Tren (YHT) seferi düzenledi.

SIKI GÜVENLİK ÖNLEMİ

Stadyum çevresinde polis geniş güvenlik önlemleri aldı. Stada ilk olarak Beşiktaş kafilesi gelirken taraftarının yoğun ilgisi ile karşılandı. Ardından Trabzonsporlu oyuncular geldi.  Isınmak için sahaya çıkan Beşiktaşlı futbolculara taratarlar sloganlar eşliğinde sevgi gösterisinde bulundu.

GİŞELER ÖNÜNDE UZUN KUYRUKLAR OLUŞTU

Siyah beyazlı taraftarlar stadyuma üstleri aranarak alındı ve yanıcı, delici aletlerin içeriye alınmana izin verilmedi. Siyah-beyazlı taraftarlar gişeler önünde uzun kuyruklar oluşturdu.- Konya

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Tolga Zengin Trabzonspor Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title