Haberler

Beşiktaş, Torku Konyaspor Maçını İstanbul'da Oynamak İçin Teklif Yaptı

Güncelleme:

Beşiktaş, sezonun son maçı olan Torku Konyaspor karşılaşmasını İstanbul'da oynamak için teklifte bulundu.

Beşiktaş'ın Konyaspor ile oynayacağı Spor Toto Süper Lig 34. hafta mücadelesini İstanbul'da oynamak için yeşil beyazlı kulübe teklif yaptığı belirtildi. Konyaspor'un ise bu teklife henüz bir cevap vermediği kaydedildi.

TFF NE DİYECEK?

Beyaz TV muhabiri Sezgin Gelmez'in haberinde; Torku Konyaspor'un da kabul etmesi durumunda Türkiye Futbol Federasyonu'nun bu duruma nasıl bir cevap vereceği de merak ediliyor.

Geçen yıl, Galatasaray'ın son haftadaki Çaykur Rizespor maçını İstanbul'da oynamak için TFF'ye yaptığı başvuru reddedilmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Torku Konyaspor Beşiktaş İstanbul Spor Haberler

500

Yorumlar (11)

zeynep:

ben anlamam ama baktım tüm fenevliler karşı o zaman olsun demekki iyi bişey.

9
0
yanıtYanıtla
özfb li:

konya 2 maçtada yenerek 8taşı elemişti. . . eğer hakemler devreye girmezse 8jk hem osmanlı hemde konyaya kaybedebilir. . . bu başvuru tam ŞIMARIKLIK. . . sanki osmanlıyı yendilerde. . 3-0dan valerangaya 3-3 le elenen 8taş neden 2 maçıda kaybetmesin. . .

1
4
yanıtYanıtla
babanız beşiktaş:

fenevli avutma itemi vol 14452452 hahahah :D

yanıt3
yanıt0
bjk:

şikeciler ötmeye başlamış hadi canım başka kapıya alkışlayın babanız Beşiktaş şampiyon lan

3
1
yanıtYanıtla
fb:

serdar adalıyı sorarlar adam neden kupayı teslim ettiniz demekki siz şikecisiniz gezici karga

yanıt0
yanıt0
zeynep:

demirören gsa vermez saha maçını ama bjkye verir inanılmaz tarafsızdır !!!!!kendisiiii.

1
3
yanıtYanıtla
şampiyon beşiktaşk:

o maç istanbulda oynanacak lan ezikler tüpçü halleder o işi merak etmeyin sizde çatlayında patlatın birine 31 puan fark attık diğerine elimnizin tersiyle şamarladık arkamızda kaldınız her zamanki gibi hadi naş kirletmeyin buraları şikeci kardeşler

3
1
yanıtYanıtla
peaceeren:

Beşiktaş İstanbul''da gövde gösterisi yapmayı planlıyor. Beşiktaş, Osmanlıspor maçında şampiyonluğunu garantilerse son maç formalite olur ve böylelikle izni koparabilir diye düşünüyorum. Lakin Konyaspor''un seyirci desteği altında başka bir şekide sonuçlanabilecek bir maç, şampiyon olmuş ve bu moralle, çoşkuyla evinde oynayan Beşiktaş, Konyaspor''a fark bile atabilir. Konyaspor''un bu açıdan olaya sıcak bakacağını düşünmüyorum.

1
2
yanıtYanıtla
forza timsah:

çok saçma, görmemişmişinoğlu olmuş misali, bakalım osmanlıyı yenebilecekmi 8taş, ulan bunlara öyle bi sopa lazımki, önce osmanlı sonra selçuklu(konya) bi çakıyormu. . . o zaman seyir 10 para. . .

2
1
yanıtYanıtla
özfb li:

osmanlıspor 8taşın kendisini yok saymasına tarihi bir cevap vermeli. . . 8taşı evinde yenerek. . bakalım o zaman konya inönüye geliyomu gelmiyomu????? ulan keşke bu görmemişler şampiyon olacağına gs 21 kez olsaydı. . .

1
2
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title