Haberler

Beşiktaş Teknik Direktörü Güneş: Önemli Olan Oyuncuların Kendini Geliştirmesi

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lille ile oynanan ve 0-0 biten hazırlık maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Lille ile oynanan ve 0-0 biten hazırlık maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Skorun önemli olmadığını ve bu maçları, oyuncuları görmek açısından değerlendirdiğini belirten Şenol Güneş, Quaresma'nın oynamak için çok istekli olduğunu ama antrenman eksiği nedeniyle riske etmemek için kadroya almadığını açıkladı. A Milli Takım'ın 2018 Dünya Kupası eleme grubundaki rakiplerini de değerlendiren Güneş, Milli Takım'ın Almanya, Hollanda gibi takımların olmadığı bir grupta birincilik şansının yüksek olduğunu dile getirdi.

Şenol Güneş'in açıklamaları şu şekilde:

"ÖNEMLİ OLAN OYUNCULARIN KENDİNİ GELİŞTİRMESİ"

"İkinci hazırlık maçımızda daha olumlu ve dikkatliydik. Fizik ve teknik olarak bir basamak daha yukarıdayız. Oyuncular zaman zaman pozisyon değiştirdi. Söylenenleri yapmaya çalışıyorlar. Adım adım gidiyoruz. Önemli olan oyuncuların kendilerini geliştirmesi. Oyuncu kadromuzu tam ideale getirene kadar dalgalanma olacak. Oyuncular iyi niyetle birbirlerine yardımcı olmaya çalıştı."

"ORTA SAHAYA ARAYIŞLAR OLABİLİR"

"Veli'nin sakatlığı ile ilgili 3 ay olduğunu bilmiyorum. 1 ay, 1.5 ay gibi kısa bir süre söyleniliyordu, düşünülen olmadı. Veli ile ilgili görüşmeler olacak. Başkanla görüşecek. Şu anda beklemedeyiz. Orta sahaya arayışlar olabilir. İsim üzerine takılmak istemiyorum. Transferde gelen de, giden de olabilir. Hepsine şans vermeye çalışıyoruz. Forvet bir tane almamız gerekiyor. Eldeki oyuncuların performansı da önemli."

"QUARESMA ÇOK İSTEKLİ AMA ANTRENMAN EKSİĞİ VAR"

"Rhodolfo'nun herhangi bir sıkıntısı yok. Oynatıp riske etmek istemedim. Quaresma oynamak istiyor. Heyecanı var, katılımı iyi. Fizik olarak sıkıntıları var. Sakatlık yaşamak istemiyoruz. Atiba ve Tosic'i biraz fazla oynattım. Oyuncularımın antrenman kaçırmasını istemiyorum. 1 hafta, 10 gün sonra çok daha iyi durumda olacağımızı düşünüyorum."

"ALMANYA HOLLANDA GİBİ TAKIMLARIN OLMADIĞI GRUPTA FAVORİ OLABİLİRİZ"

"Milli Takım olarak rakipler arasında ilk sırada gireceğimizi düşünüyorum. Her takım kağıt üzerinde güçlüdür. Geçmişteki başarılara baktığımızda Türkiye onlardan güçlüdür. Almanya, Fransa, Hollanda, İtalya gibi takımlar olsaydı, birinci olma şansımız zora girebilirdi. Ama onların olmadığı bir grupta favori görünen bir takım olabiliriz." - Gleisdorf

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şenol Güneş Beşiktaş Hollanda Almanya Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title