Haberler

Beşiktaş'ta Transfer Önceliği Kanat Oyuncusu

ALİ DANAŞ; İSTANBUL-DHA, Metin Albayrak: "Transferde önceliğimiz kanat oyuncusu olacak""Aboubakar üç dört maç yok diye santrafor almayacağız""Tolgay ile zamanı gelince gerekli görüşmeler yapılır"Devre arası yaklaşırken transfer planlarını yapmaya başlayan Beşiktaş önceliğini kanat...

ALİ DANAŞ; İSTANBUL-DHA, Metin Albayrak : "Transferde önceliğimiz kanat oyuncusu olacak"

"Aboubakar üç dört maç yok diye santrafor almayacağız"

"Tolgay ile zamanı gelince gerekli görüşmeler yapılır"

Devre arası yaklaşırken transfer planlarını yapmaya başlayan Beşiktaş önceliğini kanat oyuncularına verecek.

Caner Erkin'in sakatlanması sonrası Adriano'nun sol beke geçmesi ve ardından Aras Özbiliz'in de sakatlanması ile sayısal olarak eksilen kanatlar için takviye yapacak olan Siyah Beyazlılar arayışlarını sürdürüyor.

Altyapı ve Scout ekibi Sorumlusu aynı zamanda da Basın Sözcülüğü görevini yürüten yönetici Metin Albayrak büyük bir titizlik içinde transfer çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

DHA'ya açıklamalar yapan Albayrak, planlamada önceliğin kanat oyuncularında olduğunu ikinci sırada ise stoperin geldiğini ifade etti.

"Transferde önceliğimiz kanat oyuncusu olacak"

Metin Albayrak transfer planlamasını "Caner'in uzun süreli sakatlığı, ardından Aras'ın da sakatlanması kanatlarda sayısal olarak büyük eksikliğe yol açtı.Şu anda Quaresma haricinde tam nitelikli bir kanat oyuncumuz kalmadı.Bu yüzden sol ve sağda oyanayabilen direk takıma katkı yapacak iyi bir kanat oyuncusu alacağız.Sonraki hedefimiz de stoper almak,çünkü stoper alırsak Tosic ve Adriano sol beki götürür diye düşünüyoruz.Bu yüzden sol bek transferini şimdilik rafa kaldırdık.Her hafta Avrupa'da bir çok maç izliyoruz ve şimdiden raporlarımızı hazırlıyoruz.Teknik direktörümüzün onay verdiği isimler ve kulüpleri ile temasa geçip görüşmelere başlayacak durumdayız, yani transfere hazırız" şeklinde açıkladı.

"Aboubakar üç dört maç yok diye santrafor almayacağız"

Albayrak, Vincent Aboubakar'ın Ocak ayında Afrika Kupası'na gitme ihtimaline karşın transfer yapmayacaklarını da özellikle belirtti ve " Aboubakar'ın Ocak ayında Afrika Kupası'na gitme ihtimali çok yüksek.Ama sadece üç maç veya dört maç için santrafor transfer edeceğimiz yönünde yapılan haberler asılsız.Bizde Cenk Tosun ve Ömer Şişmanoğlu gibi çok iyi iki tane daha santrafor var ve Aboubakar'ın yokluğunu hiç bir şekilde aratmayacak kaliteli oyuncular.O'nlara sonuna kadar güveniyoruz.

Zaten politika olarak transferde dikkatli olma ve ayağımız yorgana göre uzatma sürecimiz devam ediyor.Bu artık bizim transfer politakmızın olmazsa olması bir kuralımzı.Ekonomik olarak biraz rahatladık diye neden hemen bir çok transfer yapalım, üstelik te devre arasında.Öyle bir şey olamyacak.İkinci bir konu da Aboubakar ile ilgili uzun vadeli bir planımız var biz O'ndan memnunuz,üç-dört maç gidecek diye hemen yerine transfer yapacak sezon sonunda da gönderecek değiliz."diye konuştu.

"Tolgay ile zamanı gelince gerekli görüşmeler yapılır"

Albayrak son zamanlarda gündemde olan Tolgay Arslan haberlerine de açıklık getirdi ve "Tolgay'ın sözleşmesini uzatma opsiyonuna sahibiz ve bu durumda 2.5 yıl daha bizimle.Zaten kulüp olarak, camia olarak, takım olarak kendisinden çok çok memnunuz.Zor bir sakatlık geçirmişti ve bu sezon kendini mükemmel hissediyor,öyle de oynuyor.Formda olunca da sürekli haberleri yapılıyor.Biz sadece Tolgay'ı değil diğer oyuncuları da satmayı düşünmüyoruz, zaten kulübümüze de gelen bir teklif te yok, konuşmak anlamsız bu konu ile ilgili.Tolgay bizim evladımız zamanı gelince sözleşmesi ile ilgili gerekli görüşmeler yapılır" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Vincent Aboubakar Metin Albayrak Caner Erkin Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title