Haberler

Beşiktaş'ta Şaşırtan Transfer Gelişmesi

BEŞİKTAŞ'ın transfer gündemine şaşırtıcı bir şekilde Ersan Gülüm girdi.

BEŞİKTAŞ'ın transfer gündemine şaşırtıcı bir şekilde Ersan Gülüm girdi.

Geçtiğimiz sezonun devre arasında 7 milyon Euro'ya Çin Kulübü Hebei Fortune'a giden Ersan, Beşiktaş Yönetimini arayıp geri dönmek istediğini iletti. Bu isteğe şaşıran Beşiktaş Yönetimi ise daha dört gün önce Mitrovic'i 4.2 milyon Euro gibi astronomik bir rakama aldığı için bu teklife ne diyeceğini şaşırdı.

Ersan'a kapıları kapatmayan ve bu isteği değerlendirme kararı alan yönetim, eski stoperini 1.5 yıl kiralık olarak geri alma fikrini değerlendirmeye aldı. Ancak Mitrovic'e ödenen 4.2 milyon Euro bonservis bedelinden sonra Ersan Gülüm için Çin kulübüne para ödemeyi düşünmeyen transfer komitesi ilk etapta oyuncunun kiralama bedelini kendisinin halletmesini istedi ve beklemeye geçti. Ersan Gülüm, kulübü Hebei Fortune ile kiralama veya bonservisini alma sorunun çözüme kavuşturursa Beşiktaş'a 1 yıl sonra geri dönecek.

ERSAN GÜLÜM İLE BERABER 6 STOPER

Diğer yandan Ersan Gülüm'ün de transfer edilmesi halinde Siyah-Beyazlı takımda 6 stoper birden forma mücadelesi vermeye başlayacak. Teknik direktör Şenol Güneş'in oyuncu sayısı çok fazla diyerek yönetimden 5 oyuncunun gönderilmesini istemesine rağmen yine stoper transferinin gündeme gelmesi akıllara yeniden Mitrovic transferi sonrası yapılan eleştirileri getirdi. Şenol Güneş'in özellikle sol ayaklı ve hızlı stoper istemesine rağmen sağ ayaklı Mitrovic'in alınmış olması Ersan için Güneş'in de istekli olduğu şeklinde yorumlandı.

Marcelo, Tosic, Atınç, Rhodolfo ve Mitrovic'ten sonra Ersan Gülüm de transfer edilirse 6 stoper olacağı için Tosic'in tamamen sol bek olarak düşünüleceği ve Şenol Güneş'in istediği sol bek transferinin rafa kaldırılacağı gelen bilgiler arasında. Bu arada gönderilmesi düşünülen Rhodolfo'nun gitmek istememesi de teknik direktör Şenol Güneş'i düşündüren bir başka konu. Sakatlığını atlattıktan sonra istenilen performansa gelemeyen Rhodolfo, Şenol Güneş tarafından kadroda düşünülmediği gibi olası Ersan transferinde takımda son yedek konumununa düşeceği için gitmesi konusunda ısrarcı olunacağı öğrenildi. - İstanbul

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Şenol Güneş Ersan Gülüm Beşiktaş Hebei Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 24 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak? Yurtiçi Kargo hafta sonu açık mı? Yurtiçi Kargo hafta sonu dağıtım yapıyor mu, çalışıyor mu 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title