Haberler

Beşiktaş'ta Lüks Yatta Yangın

Beşiktaş Arnavutköy sahilinde iskeleye bağlanmış bir lüks yatta yangın çıktı.

Beşiktaş Arnavutköy sahilinde iskeleye bağlanmış bir lüks yatta yangın çıktı. İtfaiye ekipleri tarafından söndürülen yatta maddi hasar meydana geldi.

Yangn, saat 07.30 sıralarında Beşiktaş Arnavutköy sahilinde iskeleye bağlı bulunan lüks bir yatta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, lüks yatın makine kısmında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Kıvılcılar yatı arka bölümüne sıçradı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, yatın makine kısmına müdahale ederek kısa sürede yangını söndürdü. Olay yerine gelen polis ekipleri ise yangın çıkan bölümü şerit çekerek güvenlik önlemi aldı.

Yatın içerisinde herhangi birinin bulunma ihtimaline karşı itfaiye ekipleri yatta bir süre araştırma yaptı. Yapılan inceleme sonucunda yatta kimsenin olmadığı belirlendi. Yangın sonucunda lüks yatta maddi hasar meydana gelirken, polis ekipleri yangınla ilgili inceleme başlattı.

Olayı gören Tezcan Kumsal isimli bir vatandaş, "Yangın makine idaresinden çıkmış. Makine dairesi komple yanmış, zarar büyük. Herhangi bir sıçrama olmamış, eğer sıçramış olsaydı yandakilerde giderdi. Kim haber verdiyse itfaiye erken gelmiş. Çok güzel Allah'tan bu rüzgarla sirayet ederdi" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Arnavutköy Beşiktaş Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title