Haberler

Beşiktaş'ta Kupa Mesaisi

Güncelleme:

Ligde liderliğini sürdüren Beşiktaş, yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor ile karşılaşacak.

Ligde liderliğini sürdüren Beşiktaş, yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Sivas Belediyespor ile karşılaşacak. Teknik Direktör Şenol Güneş ise ligde şans bulamayan futbolcularına kupada görev verecek.

Pazartesi günü Ankara'da Osmanlıspor'u Sosa'nın son dakikalarda attığı golle mağlup eden Kara Kartallar, ligde bulduğu moralle, yarın kupa maçında Sivas Belediyespor ile mücadele edecek.

SİVAS'A EKSİK GİDİLECEK

Ligde fazla forma şansı bulamayan siyah-beyazlı futbolcuların bir bölümü ise Ziraat Türkiye Kupası'nda şans bulmaya devam edecek. Özellikle Pazartesi günü ligde oynanan Osmanlıspor maçında ilk 11'de forma giyen futbolcuların Yenikent'teki sahanın zeminini de sert olması sebebiyle yorgun olduğu bilgisi verilirken, bu futbolcuların birçoğu bugün Sivas'a götürülmeyecek.

VELİ İLK 11'DE

Ziraat Türkiye Kupası C Grubu ilk maçında geçen hafta Kardemir Karabükspor'a karşı Teknik Direktör Şenol Güneş'in sahaya sürdüğü ilk 11'de büyük ölçüde değişiklik olmayacak. Fakat dün dünya evine giren Mustafa Pektemek'in izinli olduğu ve genç golcünün Sivas'a götürülmeyeceği bildirildi. Sakatlıktan dönen ve yaklaşık 9 ay sonra formasına geçen hafta kavuşan Veli Kavlak'ta bu sezon ikinci resmi maçında yarın Sivas Belediyespor karşısında çıkacak. Teknik Direktör Şenol Güneş'in bu sene neredeyse hiç tercih etmediği ve sadece Kardemir Karabükspor'a karşı görev verdiği Pedro Franco ve Ramon Motta'da sahadaki yerlerini alacak.

SİVAS'TA HAVA SOĞUK

Sivas Belediyespor'un Beşiktaş'ı Muhsin Yazıcıoğlu Stadı'nda konuk edeceği mücadele 24 Aralık Perşembe (Yarın) saat 13.45'te başlayacak. Karşılaşmada Erkan Engin düdük çalacakken, genç hakemin yardımcılıklarını Nihat Samuk ve Ata Yıldırım yapacak. Maç saatinde ise Sivas'ta havanın güneşli olması beklenirken, ortalama sıcaklık 4 ila 0 derece arasında hissedilecek.

MUHTEMEL 11

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'in Sivas Belediyespor'a karşı sahaya süreceği muhtemel ilk 11 şöyle:

"Günay, Serdar, Milosevic, Pedro Franco, Ramon Motta, Kerim Frei, Veli Kavlak, Necip, Gökhan Töre, Muhammed Enes, Cenk Tosun."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şenol Güneş Beşiktaş Sivas Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title