Haberler

    Beşiktaşlı Eski Yöneticiler, İhraç Kararına Tepki Gösterdi

    Güncelleme:

    Divan Kurulu'nun 283 üyesinin ihracı gündeme damgasını vururken, camia ayağa kalktı. Eski yöneticilerden Metin Keçeli, "Beşiktaş'ı rezil ettiler." dedi.

    Beşiktaş’ta, Divan Kurulu Toplantısı’nda bazı üyelerin üç kere üst üste mazeret bildirmeksizin toplantılara katılmaması nedeniyle üyeliklerinin düşmesi krize neden olurken, 283 üyenin Divan Kurulu’ndan uzaklaştırılması da camianın ileri gelenlerini kızdırdı.

    Tepkilerden bazıları şöyle:

    FAHRETTİN CUROĞLU (Eski yönetici ve Divan Kurulu Üyesi)

    Yaşanan durum tüzüğe uygun olabilir ama burada asıl sorun, tüzük tadili yapılırken böyle bir maddenin tüzükte yer almasıdır. Bu maddenin büyük sıkıntılar yaratacağı o günlerden beri vardı. Divan Kurulu Başkanı tüzüğe uygun davranmıştır ama bir Rahmi Koç, bir Yıldırım Demirören, bir Serdar Bilgili gibi kulübe uzun yıllar hizmet etmiş isimlerin bu şekilde üyelikleri düşmemesi lazımdı. Her şeyden önce cenazemizin olduğu bu günlerde en azından bu toplantı ileri bir tarihe ertelenmeliydi.

    METİN KEÇELİ (Eski yönetici ve Divan Kurulu Üyesi)

    Tam bir skandal. Biz bir gün önce neler konuşuyorduk, şimdi neler konuşuyoruz. Beşiktaş’ı rezil ettiler. Böylesine kazanılmış bir hak bu kadar basit bir şekilde kaybedilmemeli. Süleyman Seba’nın ani ölümüyle üzüldüğümüz ve bir o kadar da kenetlendiğimiz bir günde yaşanan bu olay tamamen bir skandaldır. O insanlar yıllarını bu kulübe verdiler. Sayın Rahmi Koç, Onursal Başkanımız Süleyman Seba’nın sağlığı için gecesini gündüzüne katmıştır. Bu insanlar böylesine bir muameleyi kesinlikle hak etmemişlerdir.

    ŞEREF NASIR (Divan Kurulu Eski Başkanı)

    Keşke böyle bir şey hiç yaşanmasaydı. Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz benim Divan Başkanlığı yarışında rakibimdi. Sayın Karadeniz hem bu maddenin konulmaması hem de üyeliklerin düşmesi konusunda uyarılarda bulunmuştu. Ama benim şahsi görüşüm bu toplantı ileri bir tarihe ertelenmeliydi. Üyeliği düşen üyelerimize de olayın ne kadar ciddi olduğu yönünde uyarılarda bulunmak için yeteri kadar zaman kazanılabilirdi.

    BÜLENT DERİŞ (Eski yönetici ve Divan Kurulu Üyesi)

    Divan Kurulu’nun saygınlığı için böylesine bir madde konulabilir ama listede öyle isimler var ki, kimileri başkanlık, kimileri yöneticilik yapmış. Kimileri ise yıllardır bu kulübe sponsor olarak maddi kaynaklar sağlamış. Hal böyleyken böylesine değerli üyeleri bu kadar kolay bir şekilde Divan Kurulu üyeliğinden düşürmek bana göre doğru değil. Ayrıca Süleyman Seba’nın cenazesinden bir gün sonra böyle bir şeyi yaşamak ise tam bir şanssızlık.

    YALÇIN KARADENİZ, BASIN TOPLANTISI DÜZENLEYECEK

    Beşiktaş Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, yaşananlar ve spekülasyonlarla ilgili bugün bir basın toplantısı düzenleyecek. Karadeniz, saat 11.00’de medyaya son dönemde yaşananları anlatacak.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Yalçın Karadeniz Metin Keçeli Rahmi Koç Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title