Haberler

    Beşiktaş'ta Ara Transfer Çalışmaları Başladı!

    Yeni sezon öncesinde yapılan transfer çalışmalarında stoper bölgesine en az 2 takviye yapmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, Atınç Nukan'ın RB Leipzig'ten kiralanmasının ardından defteri kapatmıştı.

    Yeni sezon öncesinde yapılan transfer çalışmalarında stoper bölgesine en az 2 takviye yapmayı planlayan Siyah-Beyazlılar, Atınç Nukan'ın RB Leipzig'ten kiralanmasının ardından defteri kapatmıştı.Konuyla ilgili olarak önceki gün açıklamalarda bulunan Başkan Fikret Orman, "Stoper transferi için yoğun çaba sarf ettik. Ama yaptığımız görüşmelerde aldığımız geri dönüşleri mantıklı bulmadık" ifadelerini kullandı.Fanatik Gazetesi'nin haberine göre, hareketli bir transfer dönemini geride bırakan yönetimin, stoper transferiyle ilgili olarak çalışmalarını sürdürdüğü ve Ocak ayında bu bölgenin yeni bir futbolcuyla takviye edileceği bildirildi.

    Anlaşma şimdiden tamam

    Stoper transferi konusunda uzun süre Çin Ligi ekibi Shandong Luneng'in Brezilyalı yıldızı Carlos Gil ile İspanya La Liga temsilcisi Valencia'nın Tunuslu oyuncusu Aymen Abdennour için girişimlerde bulunan yönetimin, bu 2 futbolcu konusunda temaslarına devam ettiği öğrenildi. Bu konuda önceliği Gil'e veren Siyah-Beyazlılar'ın, tecrübeli futbolcuyla Ocak ayı için şimdiden el sıkıştığı ve kulüplerin bonservis pazarlığına devam ettiği belirtildi.

    Gil kimdir?

    Doğum tarihi: 12.06.1987 (29)

    Doğum yeri: Campos dos Goytacaze

    Ülkesi: Brezilya

    Pozisyon: Stoper

    Takımı: Shandong Luneng

    Oynadığı takım: Americano, Atletico Goianiense, Cruzeiro, Valenciennes, Corinthians

    Abdennour kimdir?

    Doğum tarihi: 06.08.1990 (26)

    Doğum yeri: Sousse

    Ülkesi Tunus

    Pozisyon: Stoper

    Takımı: Valencia

    Oynadığı takım: Werder Bremen, Etoile Sahel, Toulouse, Monaco

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title