Haberler

    Beşiktaş - Liverpool ( Ön Bakış – Maç Özeti – Canlı Anlatım – Analiz – Kadrolar )

    UEFA Avrupa Ligi 2. Tur rövanş karşılaşmasında temsilcimiz Trabzonspor ile Napoli, San Paolo Stadı'nda karşılaşacak.

    Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. turu ilk maçında 4-0 yenildiği Napoli ile bugün saat 22:05'de San Paolo Stadı'nda karşılaşacak. Napoli- Trabzonspor maçının özeti, maçın golleri, canlı anlatımı, detaylar ve muhtemel kadrolar Eurosport.com Türkiye'de.


    KARŞILAŞMA BİLGİLERİ (MAÇ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?)
    MAÇ: Napoli - Trabzonspor
    TARİH: 26.02.2015
    SAAT: 22.05
    HAKEM: Ivan Bebek
    STAT: San Paolo
    TV: Smart Spor


    NAPOLI - TRABZONSPOR (CANLI ANLATIM)

    Muhtemel 11'ler: Napoli: Mariano Andujar, Cristian Maggio, Raul Albiol, Koulibaly, Faouzi Ghoulam, Lopez, Walter Gargano, Manolo Gabbiadini, Jose Callejon, Marek Hamsik, Gonzalo Higuain

    Trabzonspor : Hakan Arıkan, Salih Dursun, Aykut Demir, Jose Bosingwa, İshak Doğan, Carl Medjani, Sefa Yılmaz, Özer Hurmacı, Kevin Constant, Erkan Zengin, Oscar Cardozo




    Trabzonspor, Napoli maçıyla 16. kez bir İtalyan takımıyla Avrupa kupası maçına çıkacak


    Bordo-mavililer, 7 kez tur mücadelesine çıktığı İtalyan takımları karşısında 15 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. Avrupa kupalarında 120 maç oynayan Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 2. turunda yarın deplasmanda Napoli ile yapacağı maçla İtalyan takımlarıyla 16. kez karşı karşıya gelecek.

    Bordo-mavililer, Avrupa arenasında daha önce İtalyan takımlarıyla ikişer kez Inter ve Lazio, birer kez de Cagliari, Perugia ve Juventus ile olmak üzere 7 kez eşleşti. Karadeniz ekibi, İtalyan takımlarıyla oynadığı 15 maçta 3 galibiyet, 5 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı. İlk olarak 1983-1984 sezonunda UEFA Kupası 1. turunda Inter'le eşleşen bordo-mavili takım, sahasında 1-0 yendiği rakibine deplasmanda 2-0 yenilerek tura veda etti. 28 yıl sonra 2011-12 sezonunda tekrar Inter'le UEFA Avrupa Şampiyonlar Ligi (B) Grubu'nda eşleşen Karadeniz ekibi, İtalya'da ilk maçı Celustka'nın attığı golle 1-0 kazanarak adından söz ettirirken sahasında da rakibiyle 1-1 berabere kaldı.

    Benitez Trabzonspor maçı öncesi konuştu: En önemli olan şey kazanmak


    UEFA Avrupa Ligi 2. turu rövanş maçında Trabzonspor ile karşılaşacak olan Napoli’nin İspanyol teknik direktörü Rafael Benitez, maçın başından son anına kadar iyi oynamayı hedeflediklerini söyledi. Napoli’nin 54 yaşındaki deneyimli çalıştırıcısı, Trabzonspor ile yapacakları maç öncesi Castel Volturno’daki tesislerde oyuncu Dries Martens ile basın toplantısı düzenledi. Benitez, geçen hafta Türkiye’de oynadıkları maçın seyirci baskısı nedeniyle kolay olmadığını ancak kendilerinin bu maçı kolaylaştırdığını belirterek, "Yarın da acele etmemeliyiz. Maçın başından son anına kadar iyi oynamalıyız dedi. Oyuncuların düzeylerini göstermesi bakımından bu maçın bir fırsat olacağını ifade eden Rafael Benitez, 25 oyuncuyu idare etmek durumundayım ve en önemli şey kazanmak. Çünkü kazanmak, daha iyi çalışmayı ve rekabeti artırmayı sağlar” diye konuştu.

    Trabzonspor maçındaki oyuncu tercihlerinin nasıl olacağı da sorulan İspanyol teknik adam, Rafael ile Andujar arasındaki kaleci tercihini yarın vereceğini söyledi. Trabzonspor’a karşı ilk maçta penaltı kaçıran Napoli’nin forvet oyuncularından Dries Mertens de yarın oynanacak karşılaşmaya motive olduklarını dile getirdi. Mertens, ilk maçta penaltı kaçırmasıyla ilgili olarak ise Penaltı atmayan, hiç hata yapmaz ama şu bir gerçek ki ben ne zaman penaltı kaçırdıysam, biz hep kazandık” ifadesini kullandı.

    Napoli taraftarı Trabzonspor'un 61. dakika şovunu çok sevdi


    Trabzonspor'un 61. dakika şovunu örnek alan Napoli'de taraftarlar, bundan böyle aynı gösteriyi aynı dakikada kendi tribünlerinde gerçekleştirecekler. İtalya'nın Napoli takımı sürpriz bir kararın eşiğine geldi. UEFA Avrupa Ligi'nde hafta içerisinde Türkiye'de Trabzonspor ile karşılaşan Çizme ekibi, bordo-mavililerin 61. dakika şovuna hayran kaldı. Mavi-beyazlılar bundan böyle tıpkı Trabzonspor gibi bu dakikada gösteriler gerçekleştirecekler. İtalyan ekibinin taraftarları, tüm Napoli maçlarında 61. dakika geldiğinde tribünleri hareketlendirerek tezahüratlar ve görsel şovlarla statta ambiyansı yükseltmeyi planlıyor.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Trabzonspor Türkiye Napoli Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI SEYRAN HAMİLE KALACAK MI? Yalı Çapkını Seyran ölecek mi? 4 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title