Haberler

Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Toplantısı Sona Erdi

Beşiktaş Kulübü'nün 2015 yılı dördüncü olağan divan kurulu toplantısı sona erdi.

Beşiktaş Kulübü'nün 2015 yılı dördüncü olağan divan kurulu toplantısı sona erdi.

CVK Park Bosphorus Otel İstanbul Balo Salonu'nda gerçekleştirilen toplantının sonunda bir kez daha kürsüye gelen Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, üyelerin eleştirilerine cevap verdi.

Vodafone Arena'yla ilgili bir kitap yazmayı düşündüğünü belirten Orman, "Vodafone Arena bitince, bir gün inşallah statla ilgili kitap yazacağım. Onun içerisinde gezi olayları dahil hepsi olacak" dedi.

Fikret Orman, Vodafone Arena'nın yapılmasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın büyük bir irade ortaya koyduğunu anlatarak, "Şunu unutmamak lazım, iznin verilmesinin en büyük sebebi Sayın Cumhurbaşkanı'dır. Beşiktaş'a oranın alınmasıyla inanılmaz bir destek verdi. Onun o iradesi her yerde bize çok yardımcı oldu. Herkesin bilmesi için söylüyorum. O irade olmasaydı biz bu stadı yapamazdık" şeklinde konuştu.

Şike Davası'yla ilgili ilk günden bu yana doğru olanı yaptığına inandığını kaydeden Fikret Orman, şunları söyledi:

"Ahmet Ateş telefonda adres tarif etti diye 6 ay hapis yaptı. Serdal Adalı'nın tapesi yok. Tayfur Havutçu'nun menajerle yapmış olduğu konuşma var. 'Biz buraya kenar süsü geldik' dedim. 'Suçlu olmadığımız bir konuda neden savunmaya gidelim' dedim. İlk davalar görüldüğü ve Türkiye, bu Türkiye olmadığı zamanlarda ben davaya geldim. Kulüp başkanıyken de geldim. Bizi alakadar eden bir durum yok. Biz suçlu değiliz, müdafaa yapmamıza da gerek yok. Zaten adliye de bizim suçlu olmadığımızı söyledi."

Fikret Orman, uzun süredir haber alınamayan Beşiktaş Kulübü İcra Kurulu Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Melih Sami Esen'e de değinerek, "Kendisi çok düzgün bir arkadaşımızdı. Bir anda telefonlarıma da çıkmadı. Hiçbir arkadaşımız da ulaşamadı. Sağlık problemleri olduğunu duyduk. Ondan sonra da yönetim kuruluna gelmedi. O gün bugündür de kendisiyle temas kuramıyoruz. Bildiğimiz bir şey değil" diye konuştu.

"Hepsi pırlanta gibi çocuklar"

Beşiktaş Futbol Takımı'nın kolej havasında olduğunu da ifade eden Fikret Orman, "Bizi rahatsız eden oyuncularımız yok. Hepsi pırlanta gibi çocuklardır" ifadelerini kullandı.

Orman, futbolcularla yapılan sözleşmelerde maç başı ücretine karşı olduklarını dile getirerek, "Maç başı ücretleri verdiğimiz ücretlerin üzerine geçti. Bu değirmenin suyu nereden geliyor? Yeni yaptığımız sözleşmelerin çoğunda kaldırıyoruz" değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak: AA / Spor

Bosphorus Otel Fikret Orman İstanbul Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title