Haberler

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Kıstak Açıklaması

"Genç oyuncuların da yer aldığı bir kadro kurduk. Yakın bir zamanda takım uyumunu sağalayarak sezona hazır bir şekilde gireceğiz"

Beşiktaş Kadın Voleybol Takımı Antrenörü Adnan Kıstak, genç oyuncuların da yer aldığı bir kadro kurduklarını belirterek, yakın zamanda takım uyumu sağlayıp sezona hazır bir şekilde gireceklerini söyledi.

Beşiktaş Kulübü'nün internet sitesine açıklamalarda bulunan Kıstak, Bayanlar Voleybol 1. Ligi'nde yeni sezon hazırlıklarını yaklaşık bir aydır sürdürdüklerini aktararak, şunları kaydetti:

"Genç oyuncuların da yer aldığı bir kadro kurduk. Sezon öncesinde yapılan çalışmalarda genç sporcuların öne çıktığını gördüm. Beşiktaşımızın geleceği açısından bu beni gerçekten çok memnun etti. Beşiktaş olarak hedefimiz yine Avrupa kupalarına katılmak. Fakat bu yolda rakiplerimiz de güçlü kadrolar kurdu. Sezonun başlamasına daha bir ay var ve işimizin kolay olmadığının farkında olarak çok çalışıyoruz. İnşallah yakın bir zamanda takım uyumunu sağlayarak sezona hazır bir şekilde gireceğiz."

Adnan Kıstak, siyah-beyazlı takıma 9 yeni oyuncunun katıldığını anlatarak, "Yönetimimizin desteği ile sezonu yeni bir takım kurarak açtık. Bolu'daki kamp sırasından katıldığımız 1. Bolu Köroğlu Voleybol Turnuvası ise takımın kaynaşması için önemliydi. Oynadığımız maçlarda bütün oyuncularıma şans vererek onların son durumlarını görme fırsatı yakaladım" ifadelerini kullandı.

Taraftarların siyah-beyazlı takımı yalnız bırakmamalarını isteyen Kıstak, desteklerinden dolayı kulübün yönetim kuruluna da teşekkür etti. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Bolu Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title