Haberler

    Beşiktaş'ın Yeni Yıldızı Sosa, Transfer Sürecini Anlattı

    Güncelleme:

    Beşiktaş'ın yeni yıldızı Jose Ernesto Sosa, Hürriyet'e çarpıcı açıklamalarda bulundu.

    Beşiktaş’ın flaş transferi Jose Sosa, Türk yemekleriyle erken tanıştı. Sosa, önceki gece Levent Kiliza Restaurant’ta kebaplarımızın tadına bakarken Hürriyet’e çarpıcı açıklamalar yaptı. Transfer süreci, hedefleri ve Beşiktaş’a geliş macerasını anlatan Arjantinli star, şunları söyledi...

    - İstanbul’a gelmemde Başkan Fikret Orman’ın büyük rolü var. Transferim için çok uğraş verdi. Bana güveniyor. Bana olan güvenleri boşa çıkarmayacağım. Oynayacağım günü iple çekiyorum.

    - Ukrayna’da çok mutluydum. Fakat son olaylardan bir hayli sarsıldım. O ülkede kötü şeyler oluyor. Futbola kendimi veremedim. Bir çok takım beni istiyordu ve menajerimle temas kurmuşlardı.

    SIMEONE BENİ BİZZAT ARADI


    Özellikle Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone beni bizzat aradı. Ancak, ilk teklifi Beşiktaş yapmıştı. Beni almak için ısrarcı ve inançlı davrandılar. Benim bakış açımı da bu şekilde değiştirdiler.

    - Shakhtar Donetsk Teknik Direktörü Mircea Lucescu bana Beşiktaş’ı çok iyi sözlerle anlattı. Türkiye’nin tam bana göre olduğunu, Beşiktaş taraftarının beni çok seveceğini ve siyah beyazlı forma altında başarılı olacağımı söyledi. Onun sözleri kararımda etken oldu.

    - Simeone’nin teklifini geri çevirmemde Lucescu’nun rolü büyüktür. Türkiye maceram böylece başladı. Beşiktaş ile yaptığımız görüşmele de olumlu sonuçlandı. Siyah beyazlı takıma doğru yolculuğum da başladı.

    KARŞILAMADAN VE İLGİDEN ETKİLENDİM


    Demba Ba ve Atiba’yı daha önceden tanıyordum. Beşiktaş’ın, Arsenal ile oynadığı maçı da izledim. İstanbul’daki maçı Beşiktaş kazanmalıydı. Çok net gol pozisyonları kaçtı. İngiltere’deki maçta da basit bir golle elendiler. O maçtan sonra Bilic bana ulaştı ve takımı için gerekli olduğumu söyledi.

    - Huzuru ve ekonomik sıkıntısı olmayan bir takıma, ülkeye geldim. Beşiktaş’ta olacağım için mutluyum. Çok iyi karşılandım. Gerek taraftarlar, gerek yöneticiler, teknik heyet ve gerekse de arkadaşlarım tarafından. Kaliteli oyuncularla birlikte forma giyeceğim için sabırsızlanıyorum.

    PİZZA YERİNE ARTIK LAHMACUN!


    - Türk yemekleri bir harika. Özellikle kebap muhteşem. Artık pizza yemeyeceğim çünkü lahmacunu tattım.

    (Hürriyet)

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Fikret Orman İstanbul Hürriyet Beşiktaş Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 7 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 7 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 7 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Fenerbahçe'nin şampiyonluk şansı var mı? Fenerbahçe nasıl şampiyon olur?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title