Haberler

Beşiktaş'ın Yeni Stadı'na İBB'den Çatı Engeli

Güncelleme:

Siyah-beyazlıların ruhsat aldıkları projede, Boğaz'a bakan kale arkasının üstünün açık olduğu, ancak inşaatın usule uygun gitmediği fark edildi.

Vodafone Arena'yı yeni sezona yetiştirmeye çalışan Beşiktaş Yönetimi, stadın çatısı konusunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden beklenmedik bir davet aldı.

BELEDİYE, KAPANMASINI İSTEMİYOR

İnşaatı yakından takip eden İBB yetkilileri, eski açık tribünün açık kalması şartıyla izinler alındığı, ancak şu an yapımı süren çatı iskeletinde deniz tarafındaki bölümün de kapatılacağını fark etmesi üzerine harekete geçti. Şu anki çatı inşaatının plana göre devam etmediği gerekçesiyle çağırılan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, belediyeye konu hakkında bilgi verecek.

ORMAN, BİLGİ VERECEK

Anıtlar Kurulu'na sunulan projede eski açık tribünün üstünün kapanmayacağını belirtilmesi nedeniyle, siyah-beyazlılara çeşitli sorular soracak olan yetkililer, stat inşaatının bundan sonraki aşaması ile ilgili bilgiler alacak. Eski açık tribün konusunda bilgi aktaracak olan Orman, Stat İnşaatından Sorumlu Yönetici Umut Güner ile birlikte, deyim yerindeyse brifing verecek.

"DOKUYA ZARAR VERMEYECEĞİZ"

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın yetkililere, "Projede olduğu gibi tarihi eski açık tribününün üstünü kapatmıyoruz. Tam aksine burası konser ve etkinlik alanı olacak. Bizim kapatacağımız alan yeni stat olacak. Ne Dolmabahçe ne de İstanbul'un dokusuna zarar verecek bir çalışma içerisinde değiliz" ifadelerini kullanacağı bildirildi.

AMAÇ ENGELLEMEK DEĞİL

Öte yandan İBB yetkililerinin kulüp yönetimine, "Stat inşaatını durdurmak ve engellemek amacında değiliz. Ancak stat bittikten sonra ortaya çıkması muhtemel sıkıntıları inşaat aşamasında gündeme alarak, geri dönüşü mümkün olmayan hataların önüne geçmek istiyoruz" dedikleri öğrenildi. Orman, önümüzdeki hafta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile de görüşecek.

Kaynak: Milliyet

Kaynak: Haberler.Com / Spor

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Fikret Orman Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (23)

cengiz Mobil-ANDROID:

yeter artık ya beşiktaşın yakasını bırakın

58
1
yanıtYanıtla
CumaliMobil-IOS:

Besiktasin üstüne oyunlar oynaniyor aziz yildirim sikayet etmistir

52
1
yanıtYanıtla
1905mobilWeb@haberler.com:

Devletin milletin parasıyla şike mabedi kuruluyo..daha fazla oyunlar usülsüzlük dönsün diye... ALAYINIZA GALATASARAY

12
28
yanıtYanıtla
FENERBAHÇE''Lİ TARAFTAR:

İSTANBUL''UN SİLUETİNİ BOZAN GÖKDELENLER''E KİMSENİN ÇITI ÇIKMIYOR, UĞRAŞTIKLARI ŞEYE BAK. . . BEN BİR FENERBAHÇE''Lİ OLARAK BU OLAYI KINIYORUM. TÜRK TAKIMLARI EN GÜZEL STADLARA LAYIK. . . BÖYLE KAFALAR HER YAPILAN İŞE ENGEL OLURLAR, SONRA DA TÜRKİYE NİYE SPORDA BAŞARISIZ DİYE HAYIFLANIRLAR. . . DESTEK OLACAKLARI YERDE KÖSTEK OLUYORLAR.

33
0
yanıtYanıtla
hakan:

İktidar hep Beşiktaşa zorluk çıkarıyor. stadın izinin vermeleri seneler sürdü. Sonra stadın arkasındaki dev gökdelene bakmadan stada yükseklik sınır kondu. . Şimdi de kale arkası vs. Ulan ülkenin her yeri kaçak bina doldu. Onlara baksanıza. .

31
2
yanıtYanıtla
dersim carsimobilWeb@haberler.com:

Gezi surecinden süregelen carsi kinidir bu.

30
0
yanıtYanıtla
VATAN SEVER Mobil-ANDROID:

Lan gelin şu 16/9 yıkın bırakın Beşiktaş ı yav

29
0
yanıtYanıtla
BJK:

NAZAR ETME NE OLUR ÇALIŞ SENİNDE OLUR. . . DEMİŞ BÜYÜKLERİMİZ. . . HERKESİN GÖZÜ KALDI TABİ. . .

25
4
yanıtYanıtla
Pasalı:

Samsun rum toprağıdır adı da Amosis tir bjk ye ermeni dıyen samsunlu sen önce geçmişıne bak

21
7
yanıtYanıtla
...:

ey bjkli akpye oy verme verdirtme

23
5
yanıtYanıtla
Tüm 23 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title