Haberler

Beşiktaş, Gomez'in "EURO 2016 Sonrası Görüşelim" Teklifini Kabul Etmedi

Güncelleme:

Beşiktaş yönetimi, Mario Gomez'in "Transfer konusunda EURO 2016 sonrası görüşelim" teklifini kabul etmedi, "Kararını bir an önce bekliyoruz." dedi.

Beşiktaş'taki geleceğinin ne olacağı merakla beklenen Mario Gomez'in, daha önce iki kez ertelediği transfer görüşmelerini üçüncü kez erteleme talebine yönetim sıcak bakmadı.

Fiorentina'dan kiralık olarak alınan Gomez, sözleşmesinde yer alan madde gereği kararını 21 Nisan'da verecekti. Ancak Alman golcü, takımın şampiyonluk yolunda kritik maçlar oynadığını belirtip, görüşmeyi 30 Mayıs'a aldırmıştı.

"KARARI SONRA VERELİM" DEDİ

Gomez'in, Almanya Milli Takımı'nın EURO 2016 kadrosuna seçilmesi sonrasında ise fikir değiştirdiği ve finallerden sonra kararın verilmesi konusunda talepte bulunduğu bildirildi.

Ancak yönetim, buluşmanın yeni bir tarihe alınmasına karşı çıktı ve B planını devreye sokarak Gomez'e, "Önümüzdeki sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz. Transferde geç kalmak istemiyoruz. Kararını bir an önce bekliyoruz" dedi. Şimdi tüm gözler, 30 yaşındaki forvetin ne cevap vereceğine çevrildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Mario Gomez Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Ben Bu Cihana Sığmazam final mi yaptı? Ben Bu Cihana Sığmazam neden bitiyor, 2. sezon devam edecek mi? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Yeni müfredatta neler var, hangi konular müfredattan çıkarıldı?? İntegral kaldırıldı mı? İntegral müfredattan çıkarıldı mı? Adana Demirspor Galatasaray maçı CANLI izle! 26 Nisan Adana Demirspor GS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı?
500

Yorumlar (6)

esser:

gitmese iyi olur ama arzu ediyorsa da gidebilir daha iyisini getirir fiko başkan

13
0
yanıtYanıtla
O Y:

cok abartmaya gerek yok lutfen havalara giriyor birakin gitsin saten türküyeden baska bir yerde oynatmazlar oynayamazda denk geldi besiktasta bir kactane gol atti avrupada onu kimse almazda oynatmazda bunuda bilelim arkadaslar

7
2
yanıtYanıtla
kartallar yüksek uçar:

öncelikle kulüp ve çarşı bjk hisselerinin tüylerini yola yola kaza çevirdiler. satad dolup taşıyor üstüne şampiyonluk geldi. dünkü kutlamada bile hasılat rekorları kırıldı. hisseler sahip çıkın bir sğekin elinde oyuncak oldu az bir taraftar can çekişiyor. kulüpe duyurulur

3
1
yanıtYanıtla
bilge sporcu:

Bu adamı hemen gönderin, bercalonada neymar diye bir adam var hem daha genç. Onu alın, uyumayın.

3
0
yanıtYanıtla
issiz in gurbet:

besiktastan daha iyi kulup arayan adami neden barindirmaya calisirsiniz taa sizin yoneticiligineze yuh be. . .

1
0
yanıtYanıtla
EMEKLI GAZETECI.:

BIRAKIN GITSIN FORMASI ASLA ASILI CÜRÜMEZ.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title