Haberler

Beşiktaş Gökhan Gönül Transferini KAP'a Bildirdi

Güncelleme:

Beşiktaş, Fenerbahçe'yle sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül'ün transferi konusunda anlaşma sağlandığını Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi.

Beşiktaş, Fenerbahçe ile sözleşmesi sona eren Gökhan Gönül'ü kadrosuna kattığını açıkladı. Siyah-Beyazlılar, transferin detaylarını borsaya bildirdi.

Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan bildirimde şu ifadeler kullanıldı:

"Gökhan Gönül ile anlaşmaya varılmıştır. Buna göre oyuncuya;

-2016-2017 sezonunda 1.750.000 Avro,
-2017-2018 sezonunda 1.750.000 Avro,
-2018-2019 sezonunda 1.700.000 Avro,
-2019-2020 sezonunda 1.650.000 Avro garanti ücreti ödenecektir.

Ayrıca oyuncuya görev aldığı müsabakalarda puan başı 4.000 Avro ödenecektir."



"İMZALAR KAĞITLARA DEĞİL, KALPLERE ATILIR"

Beşiktaş resmi internet sitesinden transferi şöyle duyurdu:

"Türk futbolunun en iyi sağ beki' unvanını sonuna kadar hak eden, sahadaki özverili mücadelesi ile tüm spor otoritelerinin övgüsünü kazanan milli futbolcu Gökhan Gönül, artık bir Kartal...

Maddi beklentilerin ötesinde, sporcularını 'evlat' bilen, hak ettikleri saygıyı gösteren, birlikte sevgi ve huzur dolu bir aile ortamı sunan büyük Beşiktaş camiası olarak Gökhan Gönül'ün de artık ailemizin bir parçası olmasından dolayı mutluluk duyuyoruz.
İnanıyoruz ki Sevgili Gökhan; imzaların kağıtlara değil kalplere atıldığı, sahaya yetenekten önce karakterle çıkıldığı bu büyük camiada kariyerine çok daha başarılı bir şekilde devam ederek, Türk Futbolu'na hem Beşiktaş hem milli takım formalarıyla uzun yıllar daha hizmet edecek."

NELER YAŞANMIŞTI?

Fenerbahçe yönetimiyle Gökhan Gönül arasındaki gerginlik resmi açıklamalara da yansımış ve milli futbolcu ile Fenerbahçe arasındaki ipler 2 hafta önce kopmuştu.

Birkaç Avrupa kulübü ve Beşiktaş'tan teklif aldığını doğrulayan Gökhan Gönül Avrupa Şampiyonası'ndan tatile çıkmış ve kararını burada vereceğini bildirmişti.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Gönül Fenerbahçe Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (19)

Adınızı Yazın:

fenerbahçenin efsanesi olacakken ancak paçavra olursun örnekleri çok ali güneş nobre vs yazık çok yazık

22
11
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

daha dune kadar gokhan ıcın dopınlı dıyen 8 tas bugun en ıyı sag bekı aldık dıyor bukadar serefsıssn 8tas

11
18
yanıtYanıtla
güzel oldu..:

fenere iyi kazık oldu. . bravo bjk. . . fenerden intikamını aldı. . Daha önce bjk nin kötü ekonomik durumundan yararlanarak bjk li oyuncuları alan Azizo ya iyi gol attı bjk. .

4
22
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

yazıklar olsun utanmaz birde paranın önemi yok diyor.

13
11
yanıtYanıtla
Fenerbahçe:

önümüzdeki 5-6 yıl a damgası vurması beklenen takım a gitti . mantıklı bi karar . bu başkan varken daha çok kaçarlar . hayırlı olsun Türk Futboluna . biz  kaybederken Beşiktaş 10 kazandı

13
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazınd:

Nereye gittiği umrumuzda değil zaten iyice çaptan düşmüştü

11
5
yanıtYanıtla
CV2:

YILIN TRASFERİ DİYE BAŞLIK ATAN MAL DÜNYADAN BİHABER AMA GAZETECİLİK YAPTIĞINI SANIYOR. HAVUZA DÜŞMEK ÜZERESİNİZ ALOOO

11
5
yanıtYanıtla
HACI:

FB''li BJK forması giyince mutlu oluyor. Marabalar bırakın bu takım ruhunu ast olan TL.

3
12
yanıtYanıtla
TÜRK:

efsane çubukludan sonra dandik bjk forması nasıl geldi gökhan :)

6
7
yanıtYanıtla
HI HI EVET:

BEN BİR FENERHBAHÇELİ OLARAK GÖKHAN GÖNÜL İÇİN HAYIR DİLİYORUM. FENERBAHÇEMDE OYNADIĞI SÜRECE BANA GÖRE ALDIĞI PARANIN HAKKINI VERMİŞTİR. VE OYNAMAK İSTEDİĞİ TAKIMA GİTMİŞTİR. HAYIRLI OLSUN

7
5
yanıtYanıtla
Tüm 19 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title