Haberler

Beşiktaş, Fenerbahçeli Bobby Dixon'u Kadrosuna Katmak İstiyor

Güncelleme:

Beşiktaş, Fenerbahçe'de forma giyen ABD asıllı Türk basketbolcu Bobby Dixon'u transfer etmek istiyor.

Beşiktaş, erkek basketbolunda tarihi bir atağa kalktı...

Potada iddialı olacak bir takım kurmak için kolları sıvayan siyah beyazlı yönetim, enerji devi Aygaz ile sponsorluk anlaşması yaptı. Aygaz'ın vereceği destekle birlikte gelecek sezonki bütçenin 10 milyon dolara çıkması bekleniyor.

BOBBY DIXON'U KADROSUNA KATACAK

Başantrenörlük görevi için Ufuk Sarıca ile anlaşan Beşiktaş, iddialara göre esas bombayı oyuncu transferinde yapacak. Siyah beyazlılar, Fenerbahçe ve A Milli Takım'ın ABD'li yıldızı Bobby Dixon'u (Ali Muhammed) kadrosuna katmak istiyor.

DIXON SICAK BAKIYOR

Sarı lacivertliler'den ayrılmayı düşünen ABD asıllı Türk basketbolcu, Pınar Karşıyaka'dan eski hocası olan Ufuk Sarıca ile yeniden çalışmaya sıcak bakıyor.

12 BİN KİŞİLİK SALON

Beşiktaş'ın basketboldaki atağı bunlarla da bitmiyor. Yönetim, Akatlar'daki basketbol salonunu yıkarak yerine 12 bin kişilik yeni bir salon yaptıracak.

(Kaynak: Fanatik)

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Ufuk Sarıca Fenerbahçe Beşiktaş Spor Haberler

500

Yorumlar (1)

fb li:

biz istersek belki alırlar. şampuan olmalarına rağmen 12 hisseleri bizim 1 hissemiz bile etmiyor yakında tuvalet parasına düşürürüz. gs hatta ts bile bu kulüpten büyük ve değerli 8 taş kulübü hissesi-3, 38 fb 37 tl aradaki farka bak papucumuzu bile alamassınız 8 taşlar bide şampuan olamasaydınız demekki sabun olarak devam ederdiniz hatta sabun bile çok kil olur sizden ancak. stadmış nerde hani stad geleileri neden hissenizde yansımıyor 3 kağıtcılar kulübü

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title