Haberler

    Beşiktaş da Galatasaray da İkinci Kupayı Almak İçin Ter Dökecek

    Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun şampiyonu Beşiktaş oldu.

    Spor Toto Süper Lig'de 2015-2016 sezonunun şampiyonu Beşiktaş oldu. Ziraat Türkiye Kupası'na ise finalde ezeli rakibi Fenerbahçe'yi mağlup eden Galatasaray ulaştı.

    İki dev organizasyonun şampiyonları Beşiktaş ve Galatasaray, statü gereği Süper Kupa'da karşı karşıya gelecekler. TFF Süper Kupa Finali'ni kazanan taraf sezona ekstra bir motivasyonla başlamış olacak. Süper Kupa'nın son şampiyonu Hamza Hamzaoğlu'nun yönetimindeki Galatasaray oldu.

    Kadrosunu yeni transfer yapan ve bu transferleri Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) bildiren her iki takımın da sahaya çıkacağı 11'ler şimdiden merak konusu.

    Türkiye Futbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamaya göre, Süper Kupa 13 Ağustos Cumartesi günü oynanacak. TFF daha önce bu tarihi 11 Ağustos Perşembe olarak açıklamıştı.

    Süper Kupa nerede oynanacak?

    Türkiye Futbol Federasyonu, yaptığı açıklamada Süper Kupa'ya Konya'da bulunan Konya Büyükşehir Stadyumu'nun evsahipliği yapacağı belirtildi. Galatasaray Beşiktaş arasındaki bu mücadele TSİ 20.45'te başlayacak.

    Beşiktaş Galatasaray Süper Kupa Finali ATV'den naklen şifresiz olarak yayınlanacak.

    Turkcell, Spor Toto Süper Lig'in iletişim sponsoru oldu ve TFF Süper Kupa'ya ismini verdi.

    Şirketten yapılan açıklamada, Turkcell'in 2015-2016 sezonunda Spor Toto Süper Lig'in resmi iletişim sponsoru olduğu ve TFF Süper Kupa'ya da ismini verdiği kaydedildi.

    Turkcell'in 2005-2010 yılları arasında Türk futbolunun en üst ligine ana sponsor olarak destek verdiği hatırlatılırken, "Turkcell, 5 yıl aradan sonra Süper Lig'e tekrar geri dönerek 2015-2016 sezonu itibariyle resmi iletişim sponsoru oldu. Türk futbolunun marka değerinin artması için çalışmalarını sürdüren Turkcell, bu amaç doğrultusunda TFF Süper Kupa'nın da isim sponsoru oldu. TFF Süper Kupa maçları önümüzdeki yıl itibariyle Turkcell Süper Kupa ismiyle oynanacak" denildi.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Galatasaray Beşiktaş Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title