Haberler

Beşiktaş Başkanı Orman, Ahmet Fetgeri Aşeri Parkı'nın Açılışına Katıldı

Orman: "Geçmişteki önemli insanlara sahip çıkmamız ve bu kişilerin ahlakını vatandaşlara hatırlatacak yatırımları yapmamız gerekiyor"

Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, kulübün kurucularından Ahmet Fetgeri Aşeri adına Kocaeli'de yaptırılan parkın açılış törenine katıldı.

Gölcük ilçesindeki parkın açılış töreninde konuşan Orman, geçmişteki önemli insanlara sahip çıkılması ve bu kişilerin ahlakını vatandaşlara hatırlatacak yatırımların yapılması gerektiğini belirterek, bu büyük camianın başkanlığına, Aşeri gibi değerli insanların ektiği fidanlarla geldiğini söyledi.

Başkan Orman, Beşiktaş'ın itibarlı bir kulüp olduğunu vurgulayarak, "Beşiktaş'ın ikinci başkanı Şevket Belgin adına spor salonu, Baba Hakkı adına altyapı tesisleri yaptık. Bu çalışmalara hızlı bir şekilde devam ediyoruz. 2016 yılına kadar bu bu sayıyı 7-8'e çıkarmayı hedefliyoruz. Ahmet Fetgeri adında bir basketbol sahası vardı, yalnız o da yıkıldı. İnşallah, onu ismiyle yaşatacağımız bir tesis yaparız" ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından Orman, taraftarlarla fotoğraf çektirip, imza dağıttı. - Kocaeli

Kaynak: AA / Spor

Fikret Orman Gölcük Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title