Haberler

Beşiktaş Başakşehir'le 2-2 Berabere Kaldı

Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, 2-0 geriye düştüğü maçta deplasmanda Başakşehir'le 2-2 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig'de Beşiktaş, Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı. Son 15 dakikaya 2 farklı yenik giren siyah beyazlılar, 5 dakikada bulduğu 2 golle hayata döndü. Beşiktaş'a puanı getiren isim ise 60. dakikada oyuna girip bir asist yapan ve Başakşehir defansına zor anlar yaşatan Quaresma oldu.

GUEDES'İN YERİNE NECİP OYNADI

Güneş, siyah-beyazlı ekibin Süper Lig'in 20. haftasında sahasında Gaziantepspor'u 4-0 yendiği karşılaşmada ilk 11'de görev alan, ancak hafta içi Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde Torku Konyaspor'la yapılan mücadelede kırmızı kart görerek cezalı duruma düşen Marcelo Guedes'in yerine defansta Necip'e şans verdi. Tecrübeli teknik adam, diğer 10 oyuncuda ise değişikliğe gitmedi.

AVCI'DAN 2 DEĞİŞİKLİK

Medipol Başakşehir'de teknik direktör Abdullah Avcı, Spor Toto Süper Lig'de son oynanan Bursaspor maçının 11'inde 2 değişiklik yaptı. Lacivert-turunculu teknik adam, 20. haftada oynanan ve 3-3 berabere biten karşılaşmada ilk 11'de görev yapan Rajko Rotman'ın yerine Mahmut Tekdemir'e, cezalı Uğur Uçar'ın yerine de Alexandru Epureauna'ya şans verdi.

GOMEZ DÜNYALARI KAÇIRDI

Karşılaşmaya hızlı başlayan konuk Beşiktaş'tı. Gomez ile önemli fırsatlar yakalayan Beşiktaş,bunları ullanamadı. özellikle İsmail'in 11. dakikada getirdiği topu ağlara gönderemeyen Alman yıldız, takımını öne geçirme fırsatını kullanamadı. Başakşehir ise ilk tehlikeli atağına golü buldu.

25. dakikada Mehmet'in pasıyla topla buluşan Visca, rakiplerinden sıyrılarak ceza alanına girdiği anda kaleci Tolga ile karşı karşıya kaldı. Bu oyuncu yerden düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi.

Golden sonra Beşiktaş yine Gomez ve Sosa ile iki net fırsatın daha kullanamadı ve ilk devre 1-0 sona erdi.

DOKA FARKI 2'YE ÇIKARDI

İkinci yarının ilk bölümünde Beşiktaş'ı biraz daha zora sokan gol de geldi. 54. dakikada Doka'nın, penaltı noktası üzerine gönderdiği ortaya Mahmut Tekdemir kafa vuruşunu yaptı ve farkı ikiye çıkaran gole imzasını attı.

QUARESMA HIZ GETİRDİ

Beşiktaş, 60. dakikada oyuna Quaresma'nın girmesiyle hareketlendi. Özellikle 70. dakikadan sonra baskını artıran siyeah beyazlılar, 78. dakikada Quaresma'nın harika ortasına Cenk'in kafa vuruşuyla umutlandı. 83. dakikada ise konuk takım eşitliği yakaladı. Quaresma'ya yapılan faulde Sosa'nın ortasına ön direkte iyi yükselen Atiba skora dengeyi getrien isim oldu.

Karşılaşma da karşılıklı gollerle 2-2 sona erdi. Böylece Beşiktaş haftayı 45 puanla tamamlerken, Başekşehir de 35 puana yükseldi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gaziantepspor Başakşehir Spor Haberler

Bakmadan Geçme

MÜGE ANLI CANLI İZLE! 26 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 26 Nisan Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 26 Nisan dün gece deprem mi oldu? 36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (29)

es esliMobil-ANDROID:

olcan şahan ve töreden hiç bir şey olmazzz güneş neden onlarla başlıyor anlamıyorum.

123
2
yanıtYanıtla
FB:

şiketaş sizi

24
19
yanıtYanıtla
DemirokMobil-IOS:

Hakemlerden en çok ağlayan takım beşiktaş ofsayttan atılan golüde konuşur mu dersiniz?

13
9
yanıtYanıtla
Enver:

Şişme takım 8taş şampiyon olamıyacak FB enaz 6.7 puan farkla şampiyon olur

5
17
yanıtYanıtla
Blackeagle75Mobil-IOS:

bu fenerliler hakketten futboldan bukadar anlamayan bi toplummu yau? hala fener şampiyon diyolar ya. hangi futbolla hakediyosunuz şampiyonluğu?

14
6
yanıtYanıtla
efsane:

nedir ya besiktaş kendini barcelona mı sanmaya başladın her yenildiğinde hakem bahanesi. şampiyonu takımlar kendileri değil anadolu takımları belirliyor sevdiklerine yenilip sevmediklerine direniyorlar ama unuttukları birsey var bu ligde küme düşmede var. son 15 dakkada barcelona bile zar zor maç çeviriyor demekki karga barcelonayı geçmiş

4
14
yanıtYanıtla
SB:

FEDERASYONUN TETİKÇİSİ PALABIYIK, KARETECİ ÇOCUK BATTAL İŞBİRLİĞİ AMACIN A ULAŞTI. FEDERASYON BAŞKANI BU ŞARTLARDA BJK ŞAMPİYON OLACAK DİYE KORKUDAN ÖLÜYOR. BU FEDERASYON BAŞKANIYLA BJK NIN İŞİ GERÇEKTEN ZOR. İKİ TETİKÇİ BJK YI BİTİRMEYE YETER.

14
2
yanıtYanıtla
turgutMobil-ANDROID:

meydani bos buldular galatasarayin yoklugunda fener sampiyon olur besiktasi sampiyon yaparlarmi bilemem

6
7
yanıtYanıtla
ÇarŞı.Mobil-ANDROID:

hakeme gece yataginda karabasanlar coksun ??

7
5
yanıtYanıtla
SB:

TRTSPORUN DA BİR TETİKÇİ SUNUCUSU VAR. BAY DÜZEN. BİR DEVRE ARASINI FB YE PENALTI VERİLMEDİ YAYGARALARI İLE İYİ İŞLEDİ. BU DA MEYVESİNİ İKİNCİ YARI İLE BİRLİKTE VERMEYE BAŞLADI. ARTIK FB Lİ OYUNCULARIN CEZA SAHASINDA AYAĞI KAYSA PENALTI.

9
3
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title