Haberler

Beşiktaş'a Yeni Sportif Direktör: Gökhan Keskin

Güncelleme:

Beşiktaşlı eski milli futbolcu Gökhan Keskin (49), BJK Sportif Direktörü görevine getirildi.

Beşiktaş'ta Fikret Orman'ın özellikle istediği "sportif direktör" koltuğuna aranan isim bulundu: Gökhan Keskin. Fikret Orman, özellikle Şenol Güneş'in yetişemediği bazı noktalardaki sorunları halletmesi için Gökhan Keskin'i sportif direktörlük görevine getirdi. Beşiktaş Futbol Sportif Direktörü Keskin, "Beşiktaş'tan böyle bir teklif geldiğinde hiç düşünmeden, doğduğumuz, gözümüzü açtığımız yerde göreve başladım." dedi.

"CAMİAYA SAHİP ÇIKMAYA ÇALIŞACAĞIZ"

Gökhan Keskin, Hatay Beşiktaşlılar Derneği tarafından organize edilen Beşiktaş Futbol Okulu açılışını yapmak üzere Antakya'ya geldi. Törende konuşan Keskin, Fikret Orman'la dün beraber olduklarını ve tüm Hataylılara selam yolladığını belirtti. Daha önce 4 yıl boyunca A2 Milli Futbol Takımı'nın hocalığını yaptığını hatırlatan Keskin, "Elimden geldiği kadar bizi biz yapan camiaya sahip çıkmaya çalışıyoruz." diye konuştu.

BEŞİKTAŞ'IN EFSANE KADROSUNDA 5 NUMARAYI GİYDİ

1984-1996 yılları arasında Beşiktaş'ta libero mevkiinde oynayan Gökhan Keskin, 336 maçta forma giyip 14 gol attı. Futbolu daha sonra transfer olduğu İstanbulspor'da noktaladı... 41 kez milli formayı giyen Gökhan Keskin, Beşiktaş ile sayısız kupa kazanan Metin-Ali-Feyyaz'lı kadronun değişmez oyuncuları arasında yer aldı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Gökhan Keskin Fikret Orman Şenol Güneş Beşiktaş Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title