Haberler

    Beşiktaş'a Gözdağı... "Vodafone Arena'dan Korkmam"

    Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Semih, Galatasaray'ın Kadıköy'de şampiyonluk kupası kaldıran bir takım olduğunu ve bu sebeple Beşiktaş ile Vodafone Arena'da oynayacakları maçta siyah-beyazlı taraftarlardan etkilenmeyeceklerini ifade etti.

    Basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Semih, Galatasaray'ın Kadıköy'de şampiyonluk kupası kaldıran bir takım olduğunu ve bu sebeple Beşiktaş ile Vodafone Arena'da oynayacakları maçta siyah-beyazlı taraftarlardan etkilenmeyeceklerini ifade etti. Beşiktaş maçını değerlendiren Semih Kaya, "Biz profesyonel futbolcular olduğumuz için önümüzdeki maçı kazasız atlatmak gerek. TT Arena diye de bir gerçek var. ki Arena'da dünya devlerini dize getirmiş bir takımız. Kadıköy'de kupa kazanmış bir takımız biz biliyorsunuz" dedi.

    "PERFORMANSIMI YÜKSELTMEK İSTİYORUM"

    Eskiden olduğu gibi bu sezonda iyi bir performans sergilemek istediğini vurgulayan Kaya, "Allah korusun önümüzdeki sezon olsun bu sezon olsun inişli çıkışlı performans sergilemek istemiyorum. Antrenmanlarıma başladım. Bundan önceki Semih nasılsa ona geri dönüş yapmak istiyorum. Antrenmanlarıma kendimi veriyorum. Bir futbolcu bir yeri ağrımadığı zaman kendini verebiliyormuş. Milli takımda şanssız bir Avrupa şampiyonası geçirdik. Bütün arkadaşlarımız üzgün kimsenin şüphesi olmasın. Milli Takım'da bana ait olan bir forma var onu geri almak istiyorum" dedi.

    "1.5 AY UZAK KALMAK BENİM İÇİN KISA BİR SÜRE"

    1.5 ay sahalardan uzak kalmasının kendisi için uzun bir süre olmadığını da dile getiren Milli futbolcu, "Benim en az süren sakatlığım bu oldu. Beyin ameliyatı geçirdiğimde 8 buçuk ay uzak kaldım. 1.5 ay benim için kısa bir süre. Size uzun gelmiş olabilir ama benim için kısa bir süreydi bu. Hocamızın da bana yaklaşımı çok iyi. Biz ağabey kardeş gibiyiz. Haftaya ve ondan sonraki hafta süre alamasam bile ben konsantrasyonumu yüksek tutacağım. Kaç hafta kaçırırsam kaçırayım formayı alacağımı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

    "GALATASARAY'DA 5 YILDA 12 KUPA KAZANDIM"

    Galatasaray'da 12 kupa kazandığını ifade eden Semih Kaya, "Ben 5 yılda 12 kupa kazanmış bir futbolcuyum. 12 kupa görmüş bir futbolcuyum 25 yaşında böyle başarılar görmek gurur verici bir şey. Bülent Korkmaz Galatasaray'ın sembol isimlerinden. Tam bir efsane. Zirvede bıraktığını düşünüyorum. 29 kupa kolay değil. Bende sağlığım el verdikçe oynamak isterim. Bülent Hocanın arkasında da kalırsam asla üzülmem. Bunlar güzel şeyler tabii ki inşallah daha da zaferler kazanırız" dedi.

    "SAVUNMANIN SAĞINDA DA İYİ OYNUYORUM"

    Savunmanın sağında da oynayabildiğini vurgulayan Semih, "Sağ bek oynadığım karşılaşmalarda da iyi bir performans ortaya koyduğumu düşünüyorum. Ben tabii ki stoperde oynamak isterim ama hocam sağ da oynamamı isterse orada da oynarım. Asla formadan kaçmam. Hocamızın takdiridir nerede görev verirse oynarım" şeklinde konuştu.

    "GEÇEN SEZON SAVUNMADA KÖTÜ PERFORMANS SERGİLEDİK"

    Galatasaray'ın geçtiğimiz sezon kötü bir savunma performansı sergilediğini kabul eden Semih, "Sonuçta daha sezonun 4. maçına giriyoruz. İlerleyen haftalarda daha iyi göreceğiz. Rakibin oyun sistemine göre sistem kuruyorsunuz. Onun dışında hocamız ile birlikte haftada 3 -4 toplantı yapıyoruz, bende ilerleyen haftalarda istediğimiz oyunu sergileyeceğimizi düşünüyorum. Geçen sezon kötü bir savunma sergilemişiz demek ki. Bu kişilere bağlanacak bir şey değildir. Hakan Ağabey olsun Chedjou olsun Denayer olsun" dedi.

    "TARAFTARLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"

    Galatasaray formasının değerini her zaman bildiğini dile getiren Semih, "Taraftarlarımız bizi hiç yalnız bırakmadılar. Yalnız bıraktıklarında da biz bir suç işliyormuşuz gibi geliyor bana. İlk hafta kazanmakta çok zorlandık sanki deplasmanda gibiydik. Bizi sadece desteklesinler. Biz iyi oynasak da kötü oynasak da bizi her zaman desteklesinler. Ben Galatasaray formasının ağırlığını hiç bir zaman unutmadım. Bunu bilerek hareket ettim." ifadelerini kullandı.

    Kaynak: Hürriyet / Güncel

    Galatasaray Semih Kaya Beşiktaş Kadıköy Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title