Haberler

'Beş Gün Ayık Gezmemem Lazım'

Güncelleme:

Aşırı alkol aldıktan sonra direksiyon başına geçen adam dehşet saçtı. Kazada 3 kişi yaşamını yitirdi.

Muğla'nın Fethiye İlçesi'nde işlettiği kahvede alkol aldıktan sonra eğlenceye giden 50 yaşındaki Sami Karagül yönetimindeki otomobilin, sıvı gübre yüklü kamyonla çarpışması sonucu 3 kişi yaşamını yitirdi.

Kazada ölen Karagül'ün, olay öncesinde damadı Orhan Canpolat'ı cep telefonuyla arayarak, "Öğleden bu yana içiyorum. 5 gün ayık gezmemem lazım" dediği öne sürüldü.

Kaza, dün saat 23.00 sıralarında Fethiye- Antalya Yolu'nun 25'inci kilometresinde meydana geldi. Antalya'nın Kaş İlçesi Palamut Köyü'nde oturan Sami Karagül, yakını 35 yaşındaki Yusuf Karagül ve 36 yaşındaki Ali Sarı, eğlenmek için Fethiye'ye gitmeye karar verdi. İddiaya göre, öğle saatlerinden itibaren işlettiği kahvede alkol alan Sami Karagül ve arkadaşları, daha sonra Fethiye'ye gitti. Burada da barda alkol alıp eğlenen Karagül ve yanındakiler, gece Kaş'a dönmek için yola çıktı.

Sami Karagül yönetimindeki otomobil, Çobanlar Köyü'nde şerit ihlali yapınca Mustafa Karagül yönetimindeki sıvı gübre yüklü kamyonla kafa kafaya çarpıştı. Kazada, otomobil sürücüsü Sami Karagül ile aracındaki Yusuf Karagül ve Ali Sarı olay yerinde can verdi. Kaza nedeniyle Fethiye-Antalya yolunda trafik uzun süre tek şeritten kontrollü verildi.

SIKIŞAN CESETLER OTOMOBİL KESİLEREK ÇIKARILDI

Olay yerine gelen jandarma ekipleri kamyon sürücüsü Mustafa Karagül'ü gözaltına alırken, araçta sıkışan cesetlerin çıkarılması için kurtarma ekiplerinden yardım istendi. Hurdaya dönen otomobil parçalanarak çıkarılan cesetler Fethiye Devlet Hastanesi morguna götürülürken, ölenlerin yakınları sinir krizi geçirdi.

'5 GÜN AYIK GEZMEYECEĞİM'

Palamut Köyü'nde kahve işleten evli ve 2 çocuk babası Sami Karagül'ün alkollü olduğunu ileri süren damadı Orhan Canpolat, "Kayınpederimle öğle saatlerinde telefonla görüştüm. Bana, 'Öğleden beri içiyorum. 5 gün ayık gezmemem lazım' dedi. Sonuç bu oldu. Düzenli alkol alırdı" diye konuştu.

Kaza yerine ilk ulaşan çevre sakinlerinden Hüseyin Nurel ise "Aşırı bir gürültü duydum. Olay yerine geldiğimde otomobil kamyonun altındaydı. 2 kişi ölmüştü. Bir kişi otomobilden çıkarılıp sağlık ekipleri tarafından müdahale edildi. Ancak o da yaşamını yitirdi" dedi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Ali Sarı Antalya Fethiye Muğla Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title