Haberler

Berko İlaç'a İnovatif Ambalaj Ödülü

Toplum sağlığına katkıyı amaç edinen ve inovatif ürünleriyle dikkat çeken Berko İlaç, Altın Havan 2014 Ödüllerinde Yılın İnovatif Ambalaj Ödülü’ne layık görüldü.

Toplum sağlığına katkıyı amaç edinen ve inovatif ürünleriyle dikkat çeken Berko İlaç, Altın Havan 2014 Ödüllerinde Yılın İnovatif Ambalaj Ödülü'ne layık görüldü. Bu yıl 5.'si gerçekleşen Altın Havan 2014 ödülleri, yapılan törenle sahiplerini buldu.

Eczacılık sektöründeki firmaları, yöneticileri ve projeleri değerlendirerek, sektörün gelişimine katkısı olan kuruluşları ve yöneticileri ödüllendirmek amacıyla Eczacı Dergisi'nin düzenlediği bu yıl 5'ncisi gerçekleşen Altın Havan 2014 ödülleri, 21 Kasım'da The Park Bosphorus Hotel'de gerçekleşen törenle sahiplerini buldu. Kaşık formu ile "Yılın İnovatif Ambalaj Ödülü"ne layık görülen Berko İlaç'ın ödülünü, Berko İlaç Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Eczacı Berat Beran aldı.

Berko İlaç, piyasada olmayan yenilikçi ürünleri Türk tıbbına kazandırmış inovatif bir firma olarak biliniyor. Aynı zamanda Berko İlaç, yalnızca ürünleriyle değil aksiyonlarıyla ve pazarlama yöntemleriyle de inovatif düşünen bir firma olarak gözüküyor. Türkiye'de ve dünyada bir ilk olan kaşık formunu piyasaya sunan Berko İlaç, Türk tıbbına ve eczacılık sektörüne katkı sağlamaya devam ediyor. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title