Haberler

Berkin Elvan'ın Annesinden Yavuz Bingöl'e Sert Yanıt

Güncelleme:

Yavuz Bingöl'ün, kendisinin yuhalatılması hakkındaki sözlerine Gülsüm Elvan, "Ne hırsızlık ne arsızlık ettin de bizi bastırmaya çalışıyorsun" şeklinde yanıt verdi.

Şarkıcı Yavuz Bingöl'ün Berkin Elvan'ın annesinin yuhalatılması konusunda Cumhurbaşkanı Erdoğan'la ilgili yaptığı açıklamalara Elvan ailesi tepki gösterdi.

YOLDA ÖĞRENDİLER

Yavuz Bingöl'ün, "Erdoğan Berkin Elvan'ın annesini yuhalattı çünkü onun da ölmüş annesine küfredilmişti" şeklindeki açıklamasını Sami- Gülsüm Elvan çifti Ankara'ya giderken yolda öğrendi.

"ALEVİLERİN EKMEĞİNİ YEMİŞ BİRİNİN..."

Yön Radyo'ya konuşan baba Sami Elvan, "Ne diyeyim, artık ne diyebilirim? Siz olsanız ne dersiniz? Halk diyor zaten diyeceğini... Biz Yavuz Bingöl'ü annesinden dolayı tanıdık. Alevi toplumunun ekmeğini yemiş birinin bu kadar nankörlük etmesi çok acı. Bu kadar vicdansızlık olmaz" şeklinde konuştu.

Gülsüm Elvan da konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Ne hırsızlık ne arsızlık ettin de bizi bastırmaya çalışıyorsun? O meydanda olsan sen de yuhalayacak mıydın?" dedi.

Berkin Elvan'ın Twitter hesabından da anne Gülsüm Elvan'ın şu açıklaması yayınlandı;

YAVUZ BİNGÖL'DEN AÇIKLAMA

Şarkıcı Yavuz Bingöl, Ahmet Hakan'a verdiği röportajda Tayyip Erdoğan'ın Berkin Elvan'ın annesini yuhalatmasını 'insani bir şey' olarak nitelemesiyle büyük tepki çekince bir açıklama yayımladı. Bingöl, Hürriyet yazarının sözlerini çarpıttığını ileri sürdü.

Bingöl Twitter'dan yaptığı açıklamada "Ahmet Hakan sözlerimi olduğu gibi yayınlayıp beni sizlere doğru taşısaydı, bir daha asla bu sütunlarda olmayacaktım! Gülsüm Anneyi ellerinden beni doğru algılayan tüm insanları kalplerinden öperim" ifadelerini kullandı.

"BENDEN SİZE ZARAR GELMEZ"

Kendisini 'linç edenleri' de eleştiren şarkıcı, "Bu linç kolaycılığı ile hayatın hiçbir derdine devam olmayanlar, acıtanlar, kanatanlar; sabah uyanıp bugün kimi yağmalayalım iştahıyla güne başlayanlar; sakin olan arkadaşlar! Benden size ve bu güzelim insanlığa zarar gelmez" açıklamasını yaptı.

Kaynak: Haberler.Com / Güncel

Recep Tayyip Erdoğan Gülsüm Elvan Berkin Elvan Yavuz Bingöl Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (102)

sincanlı:

ABD de 1 siyahi vatandaş öldürüldü Görüyorsunuz Ortalık cehennem ateşi gibi yanıyor. Obama o gösterileri yapanlara ne vatan haini diyor nede Benim iktidarıma karşı bir darbe yapılmak isteniyor demiyor. Bu Ak salaklar gibi paralel bir yapı oluşturmuyor. Ama Tayyip efendi ortalıkta en iyi demokrasi bizde diyerek böbürleniyor. Allah aşkına bunun neresi demokrasi.

24
70
yanıtYanıtla
.:

EY BERKİNİN ANASI OLACAK KADIN! OĞLUNUN KATİLİ SEN VE KOCAN, KENDİ PİS İDEOLOJİNİZ UĞRUN ÇOCUĞUNUZU ÖLDÜRDÜNÜZ. ULAN HANGİ ANA-BABA ÖYLE BİR GÜNDE ÇOCUĞUNU -SÖZDE- EKMEK ALMAYA GÖNDERİR, GIRTLAĞINIZ MİDENİZ BU KADAR MI ÖNEMLİYDİ! ÜSTELİK DE ÇOCUĞUNUZUN TERÖR ÖRGÜTÜYLE BAĞINI VE YASADIŞI İŞLERİNİ DE BİLDİĞİNİZ HALDE GÖNDERİYORSANIZ, ASIL KATİL SİZSİNİZ! ANA OLAYDIN DA TERÖRE BULAŞMIŞ ÇOCUĞUNA SAHİP ÇIKAYDIN, GIRTLAĞINI VE PİS İDEOLOJİNİ DÜŞÜNMEK YERİNE! ASIL KATİL SEN İKEN, UTANMADAN BAŞBAKANA KATİL DERSEN YUHALATMASI AZ BİLE, DENSİZ KADIN! ULAN SENİN YÜZÜNDEN MAUM BURAKCAN ÖLDÜ AMA ONUN AİLESİ ÇİRKEFLİK YAPMADI, EFENDİCE ''EVLADIMI KAYBETTİM, ORTALIK KARIŞMASIN'' DEDİ VE OGÜN BUGÜNDÜR DE ORTAYA ÇIKMADI, ARTİSLİK YAPMADI! ÖRNEK ALIN, ADAMLIK İNSANLIK ÖĞRENİN AZICIK!

60
22
yanıtYanıtla
manyak editör:

oğlunun birileri tarafından kullanıldığını far edemeyen anacığım biraz akli selim düşünsen daha güzel olur bence

63
18
yanıtYanıtla
yusuf:

her ne olursa olsun o bir anne . . . . şu yazdıklarınıza bakın. . yazıklar olsun size. . . . yavuzunda sizinde allah belasını versin. . . . daha kötü kelımeler yazmak istemiyorum. . vicdan ve ahlak yok yavuz da da sizlerde de. . . .

26
46
yanıtYanıtla
kemal:

sen nasıl kadınsın birde anne olacaksın ölmüş bir annaya küfredenleri savunuyorsun biz senin evlat acını anlıyoruzda sen hala bazı şeyleri anlayamadın gitti heyhaaat

46
26
yanıtYanıtla
cengizhan cengizmobilWeb@haberler.com:

Berkini ve ailesini CHP kullandı onlarda bir rüya ya daldı ailesi o rüya kabus tu aslında CHP ölüm üzerinden siyaset yapmıştır yazıklar olsun CHP te oy vermedim vermem de CHP te genel başkanı babam olsa bile vermem oy felan babaliktan red ederim be sonuç olarak CHP var olduğu sürece bunlar olur CHP PKK dan daha tehlikeli

44
24
yanıtYanıtla
Sancarhan:

eger bir Berkin Elvan dünyaya gelse ve ayni yolda gitse bu sekilde can vermesi ailesenin bu sekilde aci cekmesi haktir, hukukdur.

41
21
yanıtYanıtla
Ana:

Ahlak, saygi ve sevgi Türkiyede yitirilmis degerler artik. Bakin bir anaya söylenilen sözlere. Utanin diyecegim ama siz utanmanin ne demek oldugunu bilmezsiniz bile. Yaziklar olsun

17
42
yanıtYanıtla
hak yolu islam:

henüz 15de bir fidan BELKİN ELVAN

14
40
yanıtYanıtla
.:

BUNUN YÜZÜNDEN MASUM BURAKCAN ÖLDÜ AMA ONUN AİLESİ ÇİRKEFLİK YAPMADI, EFENDİCE ''''EVLADIMI KAYBETTİM, ORTALIK KARIŞMASIN'''' DEDİ, CENAZESİNİ SESSİZCE GÖMDÜ VE OGÜN BUGÜNDÜR DE ORTAYA ÇIKMADILAR, -ASIL ONLARIN HAKKI İKEN- ÇRKEFLİK YAPMADILAR! O ELLERİ ÖPÜLESİ GERÇEK MAĞDUR ANA-BABADAN İNSANLIK ÖĞRENİN, YAS TUTMAYI ÖĞRENİN AZICIK. . .

45
8
yanıtYanıtla
Tüm 102 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title