Haberler

Berkay'a Çarpan Minibüsün Sürücüsü: Hızlı Değildim

* Bayrampaşa'da 8 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Berkay Özbek'e çarpan minibüs şoförü gözaltına alınarak polis merkezine getirildi.

* Bayrampaşa'da 8 yaşındaki ilköğretim okulu öğrencisi Berkay Özbek'e çarpan minibüs şoförü gözaltına alınarak polis merkezine getirildi.

Polis aracından indirildiği sırada gazetecilerin sorularını yanıtlayan sürücü Hakan K., hızlı olmadığını ve kırmızı ışıkta geçmediğini öne sürdü.

Haber-Kamera: İbrahim AKTÜRK/İSTANBUL-DHA

Bayrampaşa'da, Uluğbey Ortaokul öğrencisi 8 yaşındaki Berkay Özbek'in okul çıkışı sırasında karşıya geçerken çarparak ölümüne neden olan minibüs sürücüsü Hasan K., polis tarafından gözaltına alındı. Bayrampaşa Polis Merkezi'ne getirilen Hakan K., polis aracından indiği sırada basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Kaza sırasında süratli olduğu ve kırmızı ışıkta geçtiği iddialarına Hakan K. 'Kırmızı ışıkta geçmedim. Yavaş gidiyordum, şahidim de var" diye konuştu. Şüphelinin polis merkezindeki sorgusu sürüyor.

ÜSTGEÇİT ESKİ DİYE KALDIRILMIŞ

Öte yandan, olayın yaşandığı yerde, yaklaşık 6 ay önce üstgeçidin olduğu, ancak eski olması nedeniyle kaldırıldığı ve bu nedenle yerine trafik ışığı konulduğu öğrenildi.

BİLGİ İÇİN:

Hakan K. : Hakan Kocamaz

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Bayrampaşa Uluğbey Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

CAN DALTON KİMDİR? Can Dalton hangi çete? Oya Okar Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'ın Selin Komiser'i diziye dönüyor mu? SAĞLIK BAKANLIĞI Personel alımları başladı mı? #128657 Personel alımı başvuruları ne zaman? Servisler kaldırılacak mı? Servisler neden kaldırılacak, sebebi ne? Servisler yasaklanıyor mu? Köklü tasarruf tedbirleri hayata geçiyor! Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 26 Nisan Cuma Survivor yeni bölüm! Müfredat değişiyor mu? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne demek? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli nedir? Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli ne zaman başlayacak? Sağlık Bakanlığı 36 bin personel alımı başvuru tarihi ne zaman? #127973 Sağlık Bakanlığı sözleşmeli personel başvuru şartları neler? YEMEKTEYİZ 26 Nisan yarışmacısı Durmuş kimdir? Durmuş Çetin kaç yaşında, nereli? Tavuğa ihracat yasağı mı geldi? Tavuğa neden ihracat yasağı geldi, sebebi ne? Tavuğa neden ihracat yasağı getirildi? İhracat yasağı ile ilgili Ticaret Bakanı ne söyledi? Kırım Kongo Kanamalı Ateşi (KKKA) belirtileri ne? KKKA nasıl bulaşır, nasıl önlenir, ne yapılmalı? 26 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE #128105 Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye geri mi dönüyor? Samet Akaydın Fenerbahçe'ye mi gelecek? ADANA DEMİRSPOR- GALATASARAY MAÇI CANLI İZLE Adana Demirspor- Galatasaray maçı canlı (HD) izleme linki!
500

Yorumlar (7)

yilmazmobilWeb@haberler.com:

Allah senin belani versin birde yavastim diyo madem yavastin nasil kafasini kotlattin kopek kirmizi isikta geciyorsun butun kameralar cekmis

1
20
yanıtYanıtla
ahmet ramazanmobilWeb@haberler.com:

Ulan asil olan medyanin dedikleri lan bi cocuga babasi sahip cikamiyorsa ne diyelim cocuk babasinin elinden firlayip karsiya gecmeye calismadi mi bunlari niye yazmiyor medya

2
2
yanıtYanıtla
rclmobilWeb@haberler.com:

Adamada yazık be adam istermiydi böyle olsun.Çocuğun alacağı nefes bukadarmış şimdi cennete dir daha rahattır kimse üzülmesin.oradaki halk sinirli olduğu için hızlı gidiyodu kırmızı ışıkta geçti v.s dedi kimsenin bi bilgisi yok kamera kayıtlari ortaya çıkınca görücez.

1
1
yanıtYanıtla
müjganmobilWeb@haberler.com:

yorumlarda bazilarimiz bilip bilmeden yorum yazmasin dunyada kimin ne olacagi belli degil o da istemezdi ole olmasini senelerce dolmus soforu bi insan o hepimizin basina gelebilir duyarli olalim allaah rahmet eylesin berkaya cok uzuldum

1
0
yanıtYanıtla
suskunmobilWeb@haberler.com:

cok kötü oldu allah cocugun ailesine sabir versin hala gözümun onunden gitmiyo olay :

1
0
yanıtYanıtla
huseyinmobilWeb@haberler.com:

Allah sabirversin kimse boyle olsun istemez yavrumuza Allah rahmet ailesine sabir taktir

0
0
yanıtYanıtla
M.köksalmobilWeb@haberler.com:

cocugun aylesine allah sabir versin.dolmuscuda ekmek parasi icin saatlerce direksiyon salliyor oda istemezdi böyle olsun bu araba kullanan herkezın basına gelebilir.kilo metrelerce yol yaptık diye övünen devlet yıktıgı üst geçidin yerine neden yenisini yapmamış suclu devlet ozaman

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title