Haberler

Bergama Belediyespor, Cezalar Nedeniyle Takımı Ligden Çekti

Güncelleme:

Amatör Küme 1. Grup'ta yer alan Bergama Belediyespor, maçta çıkan olaylarda 6 futbolcusu ile 2 antrenörü ceza alınca takımı ligden çekti.

Bergama Belediyespor yönetimi, geçen hafta 2'nci Amatör Küme 1'inci Grup'ta Emiralem Belediyespor'la oynadığı maçta çıkan olaylarda 6 futbolcusu ile 2 antrenörü ceza alan takımını, şampiyonluk iddiası devam etmesine rağmen "ibret olsun" diye ligden çekti.

"SON İKİ MAÇA ÇIKMAYACAĞIZ"

Yaklaşık 2 ay önce altyapıda yeni bir organizasyona gidip futbol akademisi kurduklarını hatırlatan yöneticiler, "Bizim için şampiyonluk değil, centilmenlik ve Fair Play önemli" diyerek sportmenliğe aykırı davranışta bulunan takımlarının ligin son 2 maçına çıkmayacağını, play off müsabakalarına da katılmayacağını açıkladı.

"HİÇBİR BAŞARI, İLKELERİMİZİN ÖNÜNE GEÇEMEYECEK"

A takım teknik direktörü de olan futbol akademisi direktörü Hindal Gündüz, örnek sporcu yetiştirmek için kurulan akademide hangi gerekçeyle olursa olsun bu tür davranışlara izin vermeyeceklerini belirtirken, "Hiçbir kupa, hiçbir başarı, hiçbir şampiyonluk, ilkelerimizin önüne geçmeyecek. Bu karar tüm futbolculara örnek olsun" dedi.

2 TAKIMA DA CEZA VERİLMİŞTİ

İzmir Futbol İl Disiplin Kurulu, geçen hafta Bergama Futbol Akademisi Sahası'nda çıkan olaylara karışan Bergama Belediyesporlu 6 futbolcuya 5'er, 2 antrenöre ise 6'şar maç ceza vermiş, Emiralem'den ise 4 oyuncu da 5-7 maç arasında ceza almıştı.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Emiralem Bergama Spor Haberler

Bakmadan Geçme

ÖĞRETMEN ATAMALARI | Öğretmen atama kadro ve branş dağılımı ne zaman açıklanacak? Yusuf Tekin açıklama yaptı mı? 26 NİSAN CUMA HUTBESİ | Bu haftaki Cuma hutbesi konusu nedir? Cuma hutbesi oku! 36 BİN SÖZLEŞMELİ SAĞLIK PERSONELİ BAŞVURU EKRANI! 36 bin sözleşmeli sağlık personeli alımı başvurusu nereden yapılır? Mehmet Büyükekşi aday olacak mı? TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi aday oldu mu? Elif Aslı Yıldız Tunaoğlu çalışanlarına mobbing mi uyguladı? Eski Patiswiss CEO'su çalışanları azarladı! Devlet Bahçeli'nin Ferdi Tayfur göndermesi Erdoğan'a mı? Semih Yalçın ne dedi? Recep Tayyip Erdoğan, Özgür Özel görüşmesine Kemal Kılıçdaroğlu ne dedi? Kemal Kılıçdaroğlu, Özgür Özel'i neden uyardı? Noterde kredi kartı geçiyor mu? Noterlerde kredi kartı ile ödeme yapılır mı, kartla ödeme geçer mi? ESRA EROL'DA çocuk gelin skandalı nedir? Esra Erol son bölümde ne oldu, olay ne? Yalı Çapkını 67. bölüm 2. fragman canlı izle! Yalı Çapkını Seyran'a ne oldu? LİLA Kağıt kurucusu kimdir? Lila Kağıt sahibi Abdullah Öğücü kimdir? Lila Kağıt halka arz oldu mu? Lila Kağıt katılım endeksine uygun mu? HALKA ARZ TAKVİMİ 26 Nisan hangi burç? 26 Nisan'da doğanlar hangi burç oluyor? 26 Nisan tarihi hangi burç olur? ÇÖL TOZU SON DAKİKA! Çöl tozu nedir? Çöl tozundan nasıl korunulur, zararları ne? Brighton - Manchester City maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Brighton- Manchester City maçı kaç kaç bitti? #9917
500

Yorumlar (8)

ts1967:

şikeci aziz şu bergama kadar sözünde duramadı

6
3
yanıtYanıtla
hasan kellepacaMobil-ANDROID:

oyumuzda alnımız gibi ak ak ak

1
7
yanıtYanıtla
aZaPerTMobil-IOS:

Bergama van i hatirla o milliyetci gecinen taraftarlar aralarinda para toplayip yardim edemiyormu is para konumuna gelince kimsenin milliyetciligi kalmiyor iste herkesin milliyetciligi bir yere kadar

2
2
yanıtYanıtla
mobilWeb@haberler.com:

Bergamaspor farklı bergama belediye spor farklı. Bilginiz olsun.

1
0
yanıtYanıtla
Ali GünerMobil-IOS:

Tam ama Malin da Malisin Turan yalamasi.

0
1
yanıtYanıtla
...:

bende haberi görünce bir an barcelona sandım :)

1
0
yanıtYanıtla
BergamalıMobil-ANDROID:

Bergama battıkça batıyor. Süper yönetiyolar. ..Siyaset dehaları. .. Allah ıslah etsin..

0
0
yanıtYanıtla
erdoğan subaşı harbii beşiktaşlı:

MAL turan

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title