Haberler

Beren Saat Yeni Sezonun En Çok Kazanan Oyuncusu Olacak

Güncelleme:

Ünlü oyuncu Eylül sonunda Star TV'de başlayacak olan "Kösem Sultan" dizisinden bölüm başına 90 bin TL alacak.

Uzun süren düşünme sürecinin ardından "Kösem Sultan" rolünü Beren Saat'in oynamasına karar verilmişti. Beren Saat Eylül sonunda Star TV'de başlayacak olan "Kösem Sultan"da başrol oynayacak.

PARAYA PARA DEMEYECEK

Bölüm başına 90 bin TL alacak olan Beren Saat ayda toplam 360 bin TL kazanacak. Beren Saat böylece Eylül 2015'te başlayacak yeni sezonun en çok kazanan kadın oyuncusu oldu.

Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Kösem Sultan Beren Saat Eylül Star Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (59)

boncuk:

bu diziyide cinselliğe dökmeseler bari artık iğreniyorum

21
2
yanıtYanıtla
boş beren:

boş beren müslüman türk halkına hakaret etmiştir onu kınıyor ve bu kadına karşı her türlü protostoyu başlatıyoruz

12
8
yanıtYanıtla
?:

bu hatun açmadığı yeri kaldımı yaaa bunlara baktıkça midem bulanıyor ahiri unutmuşlar. . .

17
2
yanıtYanıtla
mehmet:

Son yorumunla teröristle masum halkı ayırmayı öğrenemediğini pkk ya destek verenlerin alayının terörist olduğunu anlamadığını belli ettin, bundan sonra nah alırsın o parayı. . .

9
9
yanıtYanıtla
mavi:

REZİL DİZİLERİN BAŞROL OYUNCUSU

13
4
yanıtYanıtla
HİLAL CAN:

sen ancak göğüslerini ortaya servis et haftada 90. bin tl kazan sonra ekmek almaya giden çocuk için vicdan muhasebesi yaptır

14
3
yanıtYanıtla
dünya:

yazıklar olsun vatandaşlar asgari ücretle 900 tl kazanıyorlar oyunculara o kadar para verilir mi

15
2
yanıtYanıtla
....:

bu kadın, benim nezdimde beş kuruş etmez yazık verilen paraya

16
1
yanıtYanıtla
Rosa:

Son derece sarsak bir hali var. Buna nasıl prim veriyorlar anlamış değilim. Oyunculuk gücü sıfır. Donuk. . Değil Hollywood pembe dizilerde bile oynaktmazlar bunu. Birde halktan biriymiş gibi olduğunu göstermek için çok anlarmış gibi politik eleştiriler yapmıyor mu? komik yani. . Ancak özenti olur. Angelina''ya özenip o iğrençç elbiseyle fotoğrafta çektirdi tam oldu yani !! Millet neresine bayılıyor bunun anlamıyorum. . Kocası da karikatür gibi. Tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş.

15
1
yanıtYanıtla
ALİ:

''Erzurum''da HDP minibüsü kullanan şoförü yaktılar! Terörist diye diye halk terörist oldu! Nasıl bir nefret yarattınız bu altı üstü bir siyasi seçim. Artık hedef göstermeyin ne olur. . . Ekmek alamaya giden çocuğun, şoförün, gazetecinin elinize bulaşan kanın hesabı o çok korktuğunuz öbür dünyada sorulur. '' Bu tweet beren saatt tarafından hdpli gruba yapılan saldırı sonucu atıldı oyuncumuzdan AYNI DUYARLILIĞI ŞEHİT OLAN ASKERLERİMİZ POLİSLERİMİZ ÖĞRETMENLERİMİZADLİYEDE TERÖRİSTLERCE ŞEHİT EDİLEN SAVCI VE TÜM SEHİT SAVCILARIMIZ HATTA VE HATTA ŞEHİT EDİLEN İMAMLARIMIZ KAMU GÖREVLİLERİMİZ İÇİNDE BEKLİYORUZ

14
2
yanıtYanıtla
Tüm 59 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title