Haberler

Beren Saat: Kadın Doğurganlığıyla Kutsanmaya Başlandı

Güncelleme:

Üstü kapalı hükümetin kadınlarla ilgili politikasını eleştiren Beren Saat, "Gittikçe kadının evde oturması, doğurganlığıyla kutsanması, yerleştirilebilir bir şey oldu" dedi.

Ünlü oyuncu Beren Saat, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü için hazırlanan bir programda, 'Türkiye'de kadın olmak' konusunda düşüncelerini paylaştı.

"DEVLET POLİTİKALARI GİTTİKÇE..."

Türkiye'de kadın olmaktan üzüntü duyduğunu daha önce belirttiğini ve bu durumun değişmediğini belirten Saat, "Erkeğe nasıl oturacağı çocuk yaşta öğretilmez. Ama kızlara bacaklarını kapatmaları gerektiği öğretilir. Kurallar, kadında otokontrol sistemi kuruyor. Bu da kadının hayatını olumsuz etkiliyor. Devlet politikaları gittikçe insanların bilinçaltına yerleştirilmeye başlandı. Gittikçe kadının evde oturması, sadece anneliğiyle kutsanması, doğurganlığıyla kutsanması, yerleştirilebilir bir şey oldu." şeklinde konuştu.

"KADINLAR, ERKEKLER KADAR ÖZGÜR DEĞİL"

Saat, "Kendisini gerçekten özgür sanan kadınlar da aslında hiçbir zaman erkekler kadar özgür değil." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Beren Saat Türkiye Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (97)

Ceylinn:

Bunların özgürlük özgürlük diye haykırmasi bir kızın erkekle rahatça bir evde yaşaması kapalıligın ortadan kalkıp herşeyin ulu orta yaşanması senin aklına ihtiyacı olan yok kendi aklını sadece kendi hayatında kullan mümkünse bizim özgürlüğümüz geleneğimiz belli

47
5
yanıtYanıtla
Alooooooo:

Sen bile konuşacak oldun memleket meselesi haaa Siz kimsiniz yaa

41
7
yanıtYanıtla
Olcay:

Terbiyesiz ukala irezil kadin tam bir pisliksin

41
7
yanıtYanıtla
T.c:

Erkeklerin yaptigi herseyi yapiyosunuz su an.nasil özgür değilsiniz.bu eşitlik değilde ne ?

41
4
yanıtYanıtla
bahadırMobil-ANDROID:

begenmiyorsan defol git beğendiğini yere bakalım hiç taniyanin olurmu

40
4
yanıtYanıtla
mstf:

hımmmm he hee beren seni tv de görmeye dayanamıyorum bide haberlerde karşıma cıktın

36
8
yanıtYanıtla
Meryem:

Daha Nasıl özgür olacaksın acep! Oynadığın dizilerle millette ahlak bırakmadın.kusura bakma Beren Sen ve senin gibiler yüzünden eziliyor bu kadınlar devlet tarafından değil.aşkı , hayatı vs herşeyi senin dizilerindeki gibi olmasını isteyen kadınlar bugün ne ailesine ne hayat şartlarının getirdiklerine saygı duyuyor !

37
6
yanıtYanıtla
YAKUP:

Biz kenan gibi degiliz karimizi para icin dizide baskasinin yatagina sokamayiz senin özgürlüğn buysa BATSIN SENIN OZGURLUK ANLAYISIN KADINLAR UZERINDEN PRIM TOPLUYORSUN KOLAYSA GIT SURIYELI KADINLARA YARDIM ET SEN VARYA SEN ECDADIN SENI GORSE UTANCINDAN AGLARDI

39
3
yanıtYanıtla
haykoMobil-IOS:

İstediğine giydiriyorsun bundan büyük özgürlükmü olur kokarca

33
7
yanıtYanıtla
DelikanliMobil-IOS:

Daha ne kadar özgürlük istiyorsun yakinda külotsuz dolasirsiniz

30
9
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title