Haberler

Beren Saat Serveti Reddetti

Güncelleme:

Güzel oyuncu, 20 Şubat 2014'te biten dizisi 'İntikam'ın ardından 9 ayda 4 sinema filmi ve 7 diziden teklif aldı ve hepsini geri çevirdi.

Şarkıcı Kenal Doğulu ile dünya evine giren güzel oyuncu Beren Saat gelen tüm teklifleri reddediyo. Saat, 20 Şubat 2014'te biten dizisi 'İntikam'ın ardından 9 ayda 4 sinema filmi ve 7 diziden teklif aldı ve hepsini geri çevirdi.

SERVETİ REDDETTİ

Dizilerden bölüm başına verilen fiyat 70 bin, sinema filminden 500 bin TL'ydi. Beren bir yıl setlere ara vereceğini söyleyip bu teklifleri reddeti.


Kaynak: Haberler.Com / Magazin

Beren Saat Magazin Haberler

500

Yorumlar (9)

TEZGAHTAR YAŞAR:

lanet olsun böyle düzene

37
2
yanıtYanıtla
mrt tncl Mobil-ANDROID:

asgari ücret 700 tl kadin 70 bin tl alıyor tam 100 kati varmı böyle bir sey

21
1
yanıtYanıtla
Kasırga:

Arkadaş tipte yok

15
4
yanıtYanıtla
selo Mobil-ANDROID:

adalet mi oda ne?

8
0
yanıtYanıtla
Haklı:

Beren, evliliğinin tadını çıkarmak istiyor. E haklı da! Senelerdir çalışıyor, diziden onca para alsalarda bir sosyal yaşam olmuyor. Setin kaçta biteceği ya da başlayacağı belli değil ne yapacaktı, eşi ile birlikte olmak varken insan serveti ne etsin?

4
2
yanıtYanıtla
ibrahim:

ibrahim tatlısesten yalan şarkısı beren saate armağaan olsun

4
1
yanıtYanıtla
kral61Mobil-ANDROID:

lanet olsun içimdeki sanatci sevgisine Allahım. birgün cezanizi verecek

4
0
yanıtYanıtla
Irem Nez:

Öyle paradan hayir gelmez zaten fazla paranin boku cikiyo ondan sonra sapitmaya basliyolar iste bosanip duruyolar. . . sende sevisme sahnesi ceksen sende alirsin o parayi hayirli bi is yapmaz ki bu kadin isi gücü sevismek Kivanc Tatlitugla yapmadigi kalmadi Aski-Men. . . .

3
0
yanıtYanıtla
elifMobil-ANDROID:

arkadaş nasıl bir dünya da yaşıyoruz anlamıyorum şu mesajı yazarken bile gözlerim doluyor neden hala madencilerden bu kadar kötü haberler gelirken onlar sırf 3 kuruş para için yer altlarında çalışırken insanlar neyin peşinde ya 70 milyar bölüm başına vay be para ya bak hayatımda yan yana bile görmüş değilim ama yine de sukur demesini biliyoruz ne bileyim arkadaş lar fakir o kadar çok insan var ki onu da geçtik is bulamayan o kadar çok genç var ki ne olacak bu ülkenin sonu bilmiyoruz millet te parası ile fındık kırsin bakalım . . .

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title