Haberler

Beren Saat, Cansu Kaya'nın Öldürülmesine İsyan Etti

Güncelleme:

Ünlü oyuncu, geçen gün boğularak suya atılan Cansu Kaya cinayeti için sosyal medya hesabından tepki dolu bir yazı yayınladı.

Sanatçı Beren Saat, sosyal medya hesabından, geçen gün boğularak suya atılan Cansu Kaya için mesaj yayınladı.

KAYITSIZ KALMADI

Sosyal medya hesabı üzerinden, özellikle kadına şiddete yönelik olaylara kayıtsız kalmayan ünlü oyuncu, Cansu Kaya cinayetiyle ilgili de tepki dolu bir yazı yayınladı.

KAMPANYAYA DESTEK İSTEDİ

"Kadının yaşama hakkı bile yok bu ülkede!" diyen Beren Saat, kadın cinayetlerine karşı düzenlenen ve 1.1 milyon kişinin imzaladığı kampanyaya destek istedi.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Beren Saat Cansu Kaya Magazin Haberler

500

Yorumlar (65)

:

bu konuda son derece haklı bu kadın cinayetleri gün geçtikçe artıyor devlet yıllardır bir yolunu bulamadı devlet birşey yapmıyor böyleleri işkenceyle öldürülsün

355
3
yanıtYanıtla
konyalı:

Dur bekle kuracağınız koalisyonla yaşama hakkına kavuşacak ''bu ülke''. . . Olmazsada artık ülkeyi değiştircen. Ayrıca oynadığın diziler ahlak yapısına uygun olsa da yorum yapsan. . .

7
311
yanıtYanıtla
mert:

burda siyaset yapmayın, bi vatandaşımız öldürüldü. sizin de aileniz var, ve bu bi son bulmalı. düşünmeniz gereken bu, koltuk savaşı için yersiz bi ortam. kimse bu şekilde ölmeyi haketmiyor. bu cinayetleri sakın siyaset için kullanmaya kalkmayın, bu millet aptal değil. nedenleri unutup kavgaya tutuşmayın, cinayet ve tecavüz her daim affedilmez suçtur. sessiz kalmayın. kimsenin oynadığı diziye laf etmeyin. izlerken iyiydi?? senin ahlakın oturmamışsa istediğin kadar dizi yap farketmez

313
1
yanıtYanıtla
orhan:

sizingıbı ınsanlar ögrettı kadın cınayetlerını. . . koca nasıl aldatılır nasıl sevısılır sız ögrettınız turkıyeye!!!

23
258
yanıtYanıtla
hammurabi:

kadına şiddet olayı tek taraflı ele alındığı sürece çözülmez. Tek suçlu erkekmiş gibi lanse ediliyor. Erkeği o hale getirene bakın birazde.

5
242
yanıtYanıtla
Haklısın:

Beren Saati Bakan falan yapmalılar kesinlikle! dizilerini sevmem ama açıkçası halkın yaşadığı sorunlara duyarsız bi ünlü değil!!! en azından elinden geleni yapıyor tebrik ediyorum kendisini! bu cinayetler artık bi son bulsun

219
7
yanıtYanıtla
SuzanMobil-IOS:

Böyle şeylere duyarlı davranarak kendini beğğendiremeSin kusura bakma yemiyorlar

14
155
yanıtYanıtla
mehmet:

Bu cinayette senin de payın var Beren SAAT. Kabul et veya etme!

8
154
yanıtYanıtla
artvınlı yusuf yurdakul:

olay olanakadar nerdeydınız ölduktensonra sahıbı cıkıyor

20
136
yanıtYanıtla
AselMobil-IOS:

Bu kadın ne iş yapar nedir yani bu kadının duyarlılıgı bizi etkilicek

7
145
yanıtYanıtla
Tüm 65 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title