Haberler

Benq Xl2420z 24" 1ms (Gtg) (Analog+dvı+2xhdmı+display) Full Hd Led Gaming Monitör

Benq Xl2420z 24" 1ms (Gtg) (Analog+dvı+2xhdmı+display) Full Hd Led Gaming Monitör Özellikleri.

    BenQ XL2420Z 1ms 24" Led Monitör Genel Özellikleri

    Oyunlarda ekstra netlik için Hareket Bulanıklığı Düşürme teknolojisi
    Uzun zamandır, sıradan LCD ekranların yenileme oranları, profesyonel oyuncuların CRT ekranlardan LCD’ye geçmesini engelleyen asıl etken olmuştur. BenQ’nun yeni Hareket Bulanıklığı Düşürme teknolojisiyle, oyuncular en sonunda akılları rahat bir şekilde ekranlarını değiştirebilirler! Aşağıdaki simulasyon oyun videosunda, BenQ’nun Hareket Bulanıklığı Düşürme teknolojisinin, bu teknolojiye sahip olmayan ekrana kıyasla nasıl daha doğru nişan almanıza imkan tanıdığını göreceksiniz.



    Göz sağlığı önlemi olarak Düşük Mavi Işık


    BenQ’nun Düşük Mavi Işık özelliği sayesinde, net, rahat bir görüntü ile uzun saatler boyunca antrenman yapabilir ya da en üst düzeyde görsel kaliteyle oyunlarda rekabete girebilirsiniz. Sıradan bilgisayar ekranlarının ürettiği mavi spektrum ışığı, göz yorgunluğu, baş ağrısı ve uyku düzensizliklerinin önde gelen nedenlerinden biridir. BenQ’nun sunduğu çeşitli ayarlanabilir düşük mavi ışık düzeyleriyle, oyuncular gözlerini daha iyi koruyabilir. Yani artık gözlerinizi korumak için sarı renkli gözlükler takmaya gerek olmadığı gibi, oyunlar da çok daha net, rahat ve sıkıntısız olacak! BenQ Düşük Mavi Işık Monitörleri hakkında daha fazla bilgi için lütfenhttps://www.youtube.com/BenQGlobal adresini ziyaret edin.


    Oyun Yenileme OranıOptimizasyon Yönetimi (GROM)


    Oyun monitörlerinde dünyanın lider üreticisi olan BenQ, farklı çözünürlük düzeylerinde optimal yenileme oranları sunan (100 /120 / 144Hz) Oyun Yenileme Oranı Optimizasyon Yönetimi(GROM) ile kullanıcılara benzersiz bir oyun performansı sağlamaktadır. Oyuncular için özel olarak tasarlanan GROM’unyanısıra, Ekran Modu ve Akıllı Ölçeklendirme gibi güçlü özelliklerle, BenQ oyun tutkunları için yenileme oranı açısından bütünsel bir çözüm sunmaktadır.


    Oyunlarda Rahatlık Sağlayan Titreşimsiz Ekran Teknolojisi


    Profesyonel oyuncularla işbirliği gerçekleştirilerek geliştirilmiş olan XL2420Z, bütün parlaklık seviyelerinde titreşimi yokedecek şekilde tasarlanmıştır. Bu özellik uzun saatler ekran başından kalkmayan en azılı oyuncular için bile göz yorgunluğunu büyük oranda düşürürken, yüksek ölçüde görsel rahatlıkla, oyun performansını arttırır. Oyunlarda rahatlık sağlayan Titreşimsiz Ekran teknolojisine sahip BenQ Oyun Monitörleri, en zorlu rakiplerinize karşı kullanabileceğiniz  Monitörleri, en zorlu rakiplerinize karşı kullanabileceğiniz efsanevi bir silahtır.


    Oyun Modu Yükleyicisi İle Sırlara Ulaşın


    Sırlar açığa çıktı. Tanınmış oyuncuların kullandığı önayarlı ekran kalibrasyonlarını makinenizeindirebileceğiniz Oyun Modu Yükleyicisi ile dünyaya profesyonellerin gözünden bakın. Her biri profesyonel oyuncular tarafından ayarlanmış olan bu kalibrasyonları kendi avantajınıza kullanabileceğiniz gibi, hızlı erişim için favori ayarlarınızı S Switch üzerine kaydetmeniz de mümkün. Ayrıca oyunlardaki üstünlüğünüzü korumanız için gelecekte yeni önayarlıkalibrasyonlar sunmaya da devam edeceğiz. Oyun Modu Yükleyicisi’ni indirin.


    Ekran Üzerinde Navigasyon İçin Ekran Pilot


    Güncellenmiş olan Ekran Pilotu fonksiyonu, kullanıcıların bütün monitörayarlarını ekran üzerinden gerçekleştirmesine imkan tanımanın yanısıra,favori oyunlarının ya da profesyonel oyuncuların ekran ayarlarını indirerek kendi makinelerine kurmaları için Oyun Modu Yükleyicisi özelliğine de doğrudan erişim sağlar.


    Kolay Navigasyon İçin Sezgisel KullanıcıArayüzü (UI)


    Yeni bir tasarıma sahip olan OSD, sezgisel kullanıma imkan tanıyan yatayslide-out display ile ayarlarınızı kolay bir şekilde değiştirmenize imkan tanıyan fiziksel dokunmatik tuşlara sahiptir. Bu basit tasarım opsiyon ve ayarlar arasında navigasyonu sağlar.


    1ms GTG Yanıt Süresi


    1ms GTG yanıt süresi, daha gelişmiş bir oyun deneyimi için, görüntülerde bulanıklığa neden olmadan kullanıcılara hız sağlar. Bu hızlı yanıt süresi ile hareketli aksiyon sahnelerinde ve kısa sürede önemli görsel değişimlerin olduğu anlarda, bulanıklık ya da gölgeleme olmaksızın akıcıbir geçiş sağlanır. Yavaş ekranlardan kurtulun; oyununuzun kaderi ellerinizde olsun.


    On-Screen Display Navigasyon Ekran Pilot


    Yeni Ekran Pilot yazılımı, kullanıcıların ekrandaki görüntü ayarlamaları ve anında sevdikleri oyun veya profesyonel oyunseverlerin ekranın önceden ayarlanmış ekran ayarlarını indirmek ve yüklemek için Oyun Modu Loader sitesine doğrudan erişim kolaylık sağlamak için bir platform sağlar.


    Kolay Navigasyon İçin Sezgisel Kullanıcı Arayüzü (UI)


    Yeni bir tasarıma sahip olan OSD, sezgisel kullanıma imkan tanıyan yatayslide-out display ile ayarlarınızı kolay bir şekilde değiştirmenize imkan tanıyan fiziksel dokunmatik tuşlara sahiptir. Bu basit tasarım opsiyon ve ayarlar arasında navigasyonu sağlar.


    1ms GTG Yanıt Süresi


    1ms GTG yanıt süresi, daha gelişmiş bir oyun deneyimi için, görüntülerde bulanıklığa neden olmadan kullanıcılara hız sağlar. Bu hızlı yanıt süresi ile hareketli aksiyon sahnelerinde ve kısa sürede önemli görsel değişimlerin olduğu anlarda, bulanıklık ya da gölgeleme olmaksızın akıcıbir geçiş sağlanır. Yavaş ekranlardan kurtulun; oyununuzun kaderi ellerinizde olsun.


    Jilet Keskinliğinde Görüntüler İçin Black eQualize


    Düşük görüntü kalitesinden kaynaklanan yanlış kararlar, en yetenekli oyuncuların bile kaybetmesine neden olabilir. BlackeQualizer renk motoru teknolojisi bugüne dek benzeri görülmemiş düzeyde kontrol ve görüş netliği sunmak için tasarlanmıştır. Black eQualizer ile karanlık sahnelerin (aydınlıkalanlar aşırı-ışıklandırılmadan) aydınlatılması ve böylelikle hayati önemdeki detayların korunması, oyuncuların kritik önemdeki çarpışmalarda düşmanlarını kolay bir şekilde  saptamalarını ve her türlü durumda hızlı bir şekilde tepki vermelerini sağlar.


    Hızlı Kontrol ve Navigasyon İçinÖzel Olarak Tasarlanmış S-Switch


    Üç önayarlı tuşa sahip S Switch ile, oyun, iş ya da eğlence amaçlı farklı ekran ayarlarınızı kaydedebilirsiniz. Sizi, farklı kullanım şekilleriniz arasında sürekli ekran ayarı yapma zahmetinden kurtaran S Switch’in 1-2-3 şeklinde dizili olan farklı önayarları arasında geçiş yapmak çok kolaydır. S Switch,hızlı OSD navigasyon ve ayarlamalar için bir scroll tuşuna sahiptir.


    Ultra-Esneklik Sağlayan Yüksekliği Ayarlanabilir Stand


    Tek parmağınızla hareket ettirebileceğiniz Yüksekliği ayarlanabilir Stand ile,monitörünüzün yüksekliğini size en uygun şekilde ayarlayabilirsiniz. Monitörünüzü yükseltebileceğiniz gibi, masa üzerinde düz bir şekilde yatırmanız da mümkün. VESAmontaj tasarımına sahip bu monitör dikey ya da yatay olarak çevrilebilir. Ayrıca,monitörün arkasındaki şık kulaklık askısı, masanızın düzenli kalmasını sağlar.


    Seyir Tercihlerinizi Kişiselleştirin


    Ekran Modu ve Akıllı Ölçeklendirme özellikleri, monitör seyrini size enuygun şekilde değiştirmenize ve oyun içi deneyimlerin simulasyonuna imkan tanır.Ekran Modu’nu kullanarak, farklı ekran boyutları arasında [17" (4:3), 19" (4:3), 19"W(16:10), 21.5"W (16:9), 22"W (16:10), 23"W (16:9), 23.6"W (16:9), 24"W (16:9),27"W(16:9)] anında geçiş yapabilirsiniz.Akıllı Ölçeklendirme özelliğinden yararlanarak, ekrandaki içeriği istediğiniz boyuta ölçeklendirmenin esnekliğinden yararlanmanız da mümkün. Her türlü aplikasyon ya daoyunda mümkün olan en iyi seyri elde etmek için bu iki özelliği birlikte de kullanabilirsiniz.


    Özel FPS Modu İle Oyunları Profesyoneller Gibi Oynayın


    Kazanmak için gizli stratejiniz olan FPS Modu, profesyonel oyuncuların temel içgörülerinden yararlanmanız ve oyunları, efsane oyuncuların gözünden görmeniz için oyun dünyasının efsane isimleriyle birlikte geliştirilmiştir. Bu sıradışı önayar seti, monitörkalibrasyonlarınızı otomatik olarak ayarlayarak, optimal parlaklık,kontrast, netlik ve renk tonlarını elde etmenize imkan tanır. Her türlü durumda düşmanlarınızı saptayıp, hareketlerini dikkatli bir şekilde takip edebileceğiniz bu mod, rakiplerinize karşı avantaj kazanmanızı sağlar. Bu özel modun iki varyasyonu bulunmaktadır: BenQ’nun kullanıcılara önerisi doğrultusunda, FPS 1 modu, Counter-Strike 1.6için ekran konfigürasyon ve optimizasyonunu sağlarken, FPS 2modu ise Counter-Strike Source için tasarlanmıştır. Form vefonksiyonun bu mükemmel kombinasyonu oyun tutkunlarının herzaman bir adım önde olmasını sağlar.


    NVIDIA® 3D Vision™


    BenQ XL2420Z, size çok daha parlak ve net 3D görüntüler sunmak için yeni NVIDIA 3DLightBoost™ teknolojisiyle birlikte NVIDIA® 3D Vision™ 2-ready özelliğine sahiptir. Artıkgerçekçi ve yoğun 3D grafik görüntüleme ile oyunlar ve eğlenceyi bugüne dek görülmemiş bir şekilde deneyimleyeceksiniz.


    Çok Yönlü Kullanım İçinWindows® 8 İle Uyum


    Windows® 8 sertifikasyonlu XL2420Z, Windows® 8 renk sistemleriyle tam uyumludur. XL2420Z’yi bilgisayarınızabağladığınız anda monitörünüzü tanıyan Windows 8, kurulum ve bağlantıyı kolay bir şekilde gerçekleştirmenize imkan tanır.


    ecoFACTS Label


    ecoFACTS size BenQ ürünlerinin ne denli çevre dostu olduğunu gösterebilir! BenQyalnızca çevre mevzuatlarına pasif olarak uyum sağlamakla kalmaz, aynı zamanda aktifolarak çevre dostu ürünler geliştirmek için de çalışır !eco ecoFACTS, BenQ’nun zararlı maddelerin kullanımı, malzeme seçimi, paket tasarımı,enerji tasarrufu sağlayan tasarım ve ürünlerin diğer tarafları üzerindeki çevreye yönelik çabalarını tasdik etmektedir.


    Intel Extreme Masters ve ESEA Resmi Oyun Monitörler


    Kesin bir zafer elde etmeniz için tasarlanmış oaln BenQ XL Serisi, ESEA ve Intel ExtremeMasters Season 2013/2014’ün resmi küresel turnuva monitörleridir

    Panel

    Arka Işık Ünitesi
    LED
    LCD Boyutu
    24 "W
    Boy Oranı
    16:09
    Çözünürlük (maks)
    1080 x 1920
    Görüntü Alanı (mm)
    531 x 298
    Nokta Aralığı (mm)
    0.276
    Parlaklık (tipik)
    350 cd / m²
    Native Kontrast (tipik)
    1000:1
    Tepki Süresi (Tr + Tf) tip.
    1ms (GTG)


    Ses / Video Girişleri / Çıkışları

    Hor. Frekans (KHz)
    VGA / HDMI: 15kHz ~ 83KHzDVI-DL/DP: 30 ~ 140KHz
    Sür. Frekans (Hz)
    VGA / HDMI: 24Hz ~ 120HzDVI-DL/DP: 56 ~ 144Hz
    Video Bant Genişliği (MHZ)
    330
    Giriş Konnektörü
    D-sub / DVI-DL / HDMIx2 / DP1.2 / Kulaklık jakı
    Güç Tüketimi (Enerji yıldızı Base)
    22W

    Boyutlar ve Ağırlık

    Boyutlar (YxGxD mm)
    516 x 571 x 149
    Ağırlık (kg)
    6.1

    31 Mart Yerel Seçim Sonuçları İçin Tıklayın

    Kaynak: InceHesapCom / Teknoloji

    Intel Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    Tarihçi İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıracak Ayasofya çıkışı: Namaz kılmak için gudubet bir bina

    Tarihçi İlber Ortaylı'dan ortalığı karıştıracak Ayasofya çıkışı: Namaz kılmak için gudubet bir bina

    Milli gururumuz Arda Güler, ilk 11'de başladığı maçta golünü attı

    Milli gururumuz Arda Güler, ilk 11'de başladığı maçta golünü attı

    Salonu ayağa kaldıran sözler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'e meydan okudu

    Salonu ayağa kaldıran sözler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail'e meydan okudu

    İsrail Dışişleri Bakanı'nın Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına Dışişleri Bakanlığı'ndan yanıt: Ciddiyetsiz ve seviyesiz

    İsrail Dışişleri Bakanı'nın Erdoğan'ı hedef alan paylaşımına Dışişleri Bakanlığı'ndan yanıt: Ciddiyetsiz ve seviyesiz

    Milli Eğitim Bakanlığı tüm öğretim kademeleri için müfredat taslağını yayınladı

    Milli Eğitim Bakanlığı tüm öğretim kademeleri için müfredat taslağını yayınladı

    Dışişleri Bakanlığı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti, iki liderin programlarının uyuşmaması nedeniyle ertelendi

    Dışişleri Bakanlığı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ABD ziyareti, iki liderin programlarının uyuşmaması nedeniyle ertelendi

    title