Haberler

Beni Affet'te Cüneyt'ten Yeni Hamle 7 Ekim Pazartesi

Beni Affet'te Cüneyt şirketteki hisselerini alabilmek için babası Osman Kozan’a dava açıyor!

Tutkuyla bağlı bir izleyici kitlesi tarafından takip edilen “Beni Affet” hafta içi her gün 16.45’teyeniden ekranda.

Ankara’da çekilen dizinin oyuncuları Nusret Şenay; Ulviye Karaca; Mert Altınışık; Gaye Turgut; Murat Danacı; Şeyma Korkmaz; Özgün Çoban gibi başarılı tiyatroculardan oluşuyor.

İnternette dinlenme rekorları kıran dizinin müziklerini Şevval Sam seslendiriyor.

411.BLM

Feride’yle bir araya gelmelerinin önündeki engelleri kaldırmak için çabalayan Cüneyt, şirketteki hisselerini geri almak için babasına dava açmıştır. Ancak Cüneyt’le Feride’nin arasında, Eylül yüzünden oluşan gerilim devam eder. Diğer yandan, yaşanan sıkıntılar sebebiyle zor duruma düşen şirketini kurtarmak için harekete geçen Osman Kozan’ın başında büyük bir bela vardır. Kozan ailesini bekleyen büyük tehlike nedir?

Oğlunu ihbar ederek hapse girmesine sebep olan Nazire evlat hasretiyle yanıp tutuşurken beklediği dost eli yine Bahar ve Kemal’den gelir. Nazire’ye destek olan Bahar ve ailesi diğer yandan Yusuf bebek sayesinde bir ilke şahit olurlar. Şahin ise, Kudret Bey’den kalan mirası almak için oyunlar oynayan Cesur’un foyasını ortaya çıkartır.

Yayın Günü:7 Ekim PAZARTESİ

Yayın Saati: 16.45 - YENİ BÖLÜM

Kaynak: Star / Magazin

Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title