Haberler

Bem-Bir-Sen Genel Başkanı Turbay

Görüntü Dökümü : Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Başkanı Mürsel Turbay'ın konuşması BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Turbay: "Geçmişten beri teröristler buralarda belediyeler kanalıyla yuvalanmış, silah depoları, yığınları oluşturmuş" Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Başkanı Mürsel Turbay, doğu ve güneydoğudaki terör olaylarına ilişkin, "Geçmişten beri teröristler buralarda belediyeler kanalıyla yuvalanmış, silah depoları, yığınları oluşturmuş" dedi.

Görüntü Dökümü :

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Başkanı Mürsel Turbay'ın konuşması BEM-BİR-SEN Genel Başkanı Turbay:

"Geçmişten beri teröristler buralarda belediyeler kanalıyla yuvalanmış, silah depoları, yığınları oluşturmuş"

Belediye ve Özel İdare Çalışanları Birliği Sendikası (BEM-BİR-SEN) Genel Başkanı Mürsel Turbay, doğu ve güneydoğudaki terör olaylarına ilişkin, "Geçmişten beri teröristler buralarda belediyeler kanalıyla yuvalanmış, silah depoları, yığınları oluşturmuş" dedi.

Turbay, AA muhabirine yaptığı açıklamada, doğu ve güneydoğuda bazı belediyelerin iş makinelerini devlete karşı kullandıklarını söyledi.

Bu bölgelerdeki çarpık yapılaşmanın da güvenlik güçlerinin teröristlere müdahalesini zorlaştırdığını ifade eden Turbay, "Çarpık yapılaşmadan dolayı araçlar cadde ve sokaklara rahat girip çıkamıyor. Bununla birlikte geçmişten beri teröristler buralarda belediyeler kanalıyla yuvalanmış, silah depoları, yığınları oluşturmuş. Bunları temizlemek çok zor ama biz şuna inanıyoruz, devlet her zaman 18 yaşındadır. Hiç kimse şunu unutmasın, devletimiz, güvenlik güçlerimiz er veya geç bu bölgeleri teröristlerden temizleyecektir" diye konuştu.

Kaynak: AA / Güncel

Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title