Haberler

Belek Turizm Pazarı, Turizm Sezonunu Çiçeklerle Açtı

Antalya Serik Semt Pazarcılar ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası, Belek Turizm Merkezi’nde kurulan Turizm Pazarında düzenlediği çiçekli karşılama etkinliği ile 2017 sezon açılışını yaptı.

Antalya Serik Semt Pazarcılar ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası, Belek Turizm Merkezi'nde kurulan Turizm Pazarında düzenlediği çiçekli karşılama etkinliği ile 2017 sezon açılışını yaptı.

Serik Semt Pazarcılar ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Erdal Çam, Serik Belediye Başkanı Prof. Dr. Ramazan Çalık, Belek Esnaflar Derneği Başkanı Yaşar Aksu ve Serik Belediyesi Zabıta Müdürü Benan Durmaz'ın da hazır bulunduğu etkinlikte Oda Başkanı Çam ve Belediye Başkanı Çalık, esnafa hayırlı işler dilerken pazara gelen turistleri de karanfillerle karşıladı. Çoğunluk Alman, İngiliz ve Fransız turistlerin görüldüğü pazarda Belediye Başkanı Ramazan Çalık, pazarcı esnafa hayırlı işler dilerken turistlerle de Almanca sohbet ederek iyi tatiller diledi. Çiçekle karşılanan turistler önce şaşırırken Turizm Haftası ve sezon açılışı organizasyonu olduğunu öğrenince de teşekkür ettiler.

Turizm sezonu açılışında turistleri sevgiyle karşılamak istediklerini ifade eden Serik Semt Pazarcılar ve Tuhafiyeciler Esnaf Odası Başkanı Erdal Çam, "Son bir iki yıldır turizmde gerileme olduğu için bu sene turistlerin daha çok katılması esnaflarımızın daha çok mutlu olması için Belediye Başkanımızla beraber bir organizasyon yapalım dedik. Turizm sezonunu çiçeklerle açalım Avrupalı turistleri müşterilerimizi çiçeklerle karşılayalım sevgiyle karşılayalım diye böyle bir organizasyon yaptık" dedi.

Çok sayıda Avrupalı turist gördüklerini ve bunun sevindirici olduğunu ifade eden Serik Belediye Başkanı Ramazan Çalık ise "Turizm Haftası dolayısıyla böyle bir etkinlik düzenledik. Çok da mutlu olduk çok sayıda Avrupalı turist var. Bu çok sevindirici. Rusya'dan Avrupa'dan çok sayıda turist var. İnşallah bunun devamı gelir. Hem esnafımız mutlu olur hem turistler mutlu olur. Sadece kazanan biz değil turistler de oluyor. Turistlerin mutlu olduğunu gördük. İnşallah sonuna kadar böyle gider. Avrupa'ya Rusya'ya Berlin'e, Stokholm'e Londra'ya her yere mesaj gönderdik" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Turizm Haftası Ramazan Çalık Antalya Belek Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Mourinho Fenerbahçe'ye gelecek mi? Galatasaray en son ne zaman şampiyon oldu, kaç kere şampiyon oldu? Galatasaray kaç şampiyonluğu var? Ligin bitmesine kaç hafta kaldı 2024? Survivor 3. eleme adayı kim oldu? 7Mayıs Survivor potada kimler var? Fenerbahçe başkanlık seçimi ne zaman 2024? 7 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 7 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 7 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Rasim Ozan Beyaz Futbol'da neden yok, Beyaz TV'den ayrıldı mı? 7 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 7 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 7 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 7 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 7 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 7 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title